2009.02.26.@ 14.02

Tudj meg többet a szerelemről!

A szerelem egyáltalán nem egy egyszerű emberi érzelem, bonyolult és nagyon összetett, néha ellentmondásokkal megtűzdelve. Az alábbi könyvek ebben a csodálatos útvesztőben segítenek neked eligazodni, hogy tudatosan és a szerelem minden pillanatát megélve építsd be a nagyszerű érzést az életedbe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Osho: Szerelmesen – DVD-melléklettel! – Miként szeress tudatosan és félelem nélkül? (Édesvíz Kiadó)

Szeretnél természetes, beteljesítő szerelemben élni? Kérdőjelezd meg a szeretetről alkotott eddigi véleményed! A szeretet nem tanulható, és nem lehet kiművelni sem. A mesterségesen kiművelt szeretet távolról sem szeretet lesz. A valódi rózsa helyett művirágot találsz. Amikor megtanulsz valamit, az annyit jelent, hogy a külvilágból fogadod be, nem belső fejlődés eredménye. Márpedig a szeretet csak akkor lehet hiteles és valódi, ha a bensődben növekszik. A szeretet nem tanulási, hanem fejlődési folyamat. Nem arra van szükség, hogy megtanuld a szeretet módjait, hanem inkább arra, hogy elfelejtsd a szeretetlenség módjait.

Osho a rá jellemző szellemességgel, humorral és megértéssel intéz kihívást hozzád, hogy elutasítsd azokat az egészségtelen kapcsolati mintákat, amelyeket a környezetedben élőktől tanultál, és önállóan fedezd fel a szeretet jelentését. A szeretet olyan új útjait tárja eléd, amelyek örökre megváltoztatják az emberekhez fűződő viszonyodat. Többek között megtudhatod, hogyan:
● szerethetsz ragaszkodás nélkül,
● szabadulhatsz meg az elvárásoktól, szabályoktól és követelésektől,
● oszlathatod el a magánytól való félelmedet,
● lehetsz teljességgel jelen a kapcsolataidban,
● őrizheted meg szerelmed frissen és elevenen,
● válhatsz olyan élettárssá, aki mellett a másik folyamatosan tovább fejlődhet és változhat.

A szeretet és a szerelem nem maradhat meg puszta költeménynek vagy álomnak – valóságosan jelen kell lennie az életedben! Meg kell elevenítened, hiszen sosincs túl késő a megtapasztalásához. A Szerelmesen arra fog ösztönözni, hogy fenntartás nélkül tudd befogadni életedbe a szeretetet, és a maga teljességében élvezd az életet.

Stacey Demarco: A nőiség varázsa – A szerelem mágiájának modern gyakorlati útmutatója (Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevúban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igaz lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre – a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal, s ezáltal:

– Megtanít olyannak szeretni a testedet és önmagadat, amilyen vagy
– Segít legyőzni a félelmeidet, amelyek távol tartanak attól, hogy rátalálj a szerelemre
– Lehetőségeket kínál a múltbéli szakításokból eredő lelki sebeid gyógyítására
– Tippeket ad az ideális társ magadhoz vonzásához
– Ötleteket kínál az első randevúval kapcsolatos lámpaláz leküzdésére
– Megmutatja, miként fokozhatod élvezetedet és kapcsolatod szorosságát szex közben
– Megtanít az évszakok és a szexuális életed összehangolásának fortélyaira

A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt, a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

"Arra kérlek, nyisd meg szívedet és elmédet a valódi mágia előtt – az előtt a mágia előtt, amely eltünteti a régi sebeket, s a lelki nyugalom, a megértés, a támogatás, az izgalom és az elragadtatás olyan szintjét hozza létre, amiről korábban csupán álmodtál."

Patricia Joundry: Ikerlelkek – Miként találjuk meg igaz lelki társunkat? (Édesvíz Kiadó)

Vajon fel tudunk készülni az ikerlelkünkkel történő megismerkedésre? És a vele való együttélésre? Milyen „jeleket” fedezhetünk fel, amikor találkozunk vele? A kötet kiválóan leírja az ikerlelkek közti párkapcsolat természetét, és megmutatja az érem mindkét oldalát: a felszabadult, mennyei örömök lehetőségét, valamint azokat a konfliktusokat és akadályokat is, amelyek felmerülhetnek egy ilyen kapcsolatban.

"Sosem gondoltam volna, hogy nős leszek, sőt, hogy olyan kapcsolatom lesz, ami jóval több egy átlagos házasságnál. Együttlétünk túlmutat az emberi kommunikáción. Miután megadtuk magunkat az egész előtt, és túltettük magunkat a dolog rémisztő oldalán úgy érezzük, ez a legeslegjobb, ami történt velünk az életben! Oly bizalmasan ismerjük egymást, amire egy szokványos párkapcsolatban nem lennénk képesek."

"Valami igazán különleges van az ikerlelkek között létrejött szenvedélyben. Egyszerűen túlmutat a ‘testrészeken’. A szerelem, a kéj és a vágy olyan erővel szabadul fel a lelkemből, ahogyan a rab kiszabadul a börtönből. Amikor ő néz a szemembe megértem, milyen érzés elveszni valakinek a tekintetében. Olyan az érintése, amit sosem éreztem korábban, és testi vágyam új magasságokba szökik. Ikerlelkem oly módon szeretkezik velem, aminek még csak a közelébe sem érhet soha senki más."

"A legnehezebb mindkettőnknek az volt, hogy a kapcsolatunk felszínre hozta minden megoldatlan problémánkat, kezdve a gyermekkori dolgoktól a felnőttkori gondokig. Egyszerre éreztem magam leleplezve és meggyógyulva! Teljes mértékben egymásra hangolódtunk, egymás gyógyszerei vagyunk."

"Napjaink leírhatatlanok. Most már egyre ritkábban vannak vitáink és rájöttünk, miként kezeljük a dolgokat. A kapcsolatunk testi és szexuális oldala olyan, amit egyszerűen meg sem tudok fogalmazni. Sosem volt részem ehhez hasonlóban. Csupán az, ha a karjaimban tartom, vagy ha ő ölel át engem, mennyei érzés… mintha megrázna az univerzum!"

"Ez hihetetlen és fantasztikus. Teljes mértékben megérted a másikat. Meg sem tudom magyarázni, miket érzek. Ugyan sosem gondoltam azt, hogy ezt megérdemlem vagy ‘megvilágosodtam’, de most már minden nap köszönetet mondok Istennek, hogy megmutatta ezt a valóságot, és hogy erőt adott ahhoz, hogy szembenézzek vele."

Kapcsolódó cikkek:

A leány, a szerető, az anya és a banya

Lebilincselő regények ikrekről!

Szexhoroszkóp és szex kvízkönyv az újévre!

Titkok és szenvedélyek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend