2009.03.02.@ 14.03

Ismerd meg a szerelem sötét oldalát!

Ismét egy híres vámpír-sorozatot ajánlunk a figyelmedbe, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte. Lépj be a sötétség birodalmába, és éld át a földöntúli történetet minden porcikáddal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jessica Rowley Pell Bird amerikai író. Valódi nevén kortárs romantikus regények szerzője, míg J.R. Ward-ként paranormális romantikus műveket ír. Jessica Bird a Smith College-ban végzett, történelmet és művészettörténetet tanult. Ezután Albany Law School-ban jogi diplomát szerzett. Évekig az egészségügyben dolgozott. 2001-ben házasodott össze John Neville Blakemore-ral. Első regénye 2002-ben jelent meg, Leaping Hearts címen. Néhány évvel később kezdett el romantikus vámpírtörténeteket írni, J.R. Ward írói néven.

J. R. Ward: Éjsötét szerető – Fekete Tőr Testvériség 1. (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa… Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy… Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

J. R. Ward: Síron túli szerető – Fekete Tőr Testvériség 2. (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár… A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért. Kettejük erotikus szenvedélyéről szól az Éjsötét szerető folytatása.

J. R. Ward: Megsebzett szerető – Fekete Tőr Testvériség 3. (Ulpius-ház Könyvkiadó)

A New York-i Cladwell éjszakai sötétjében halálos háború folyik a vámpírok és gyilkosaik között. A harcot a hat vámpír harcosból álló csapat, a Fekete Tőr Testvériség vívja. Zsadist közülük a legveszélyesebb, a legrémisztőbb. Zsadist, akit korábban vérrabszolgaságba kényszerítettek, még mindig viseli szenvedéssel és megaláztatással teli múltja sebhelyeit. A csillapíthatatlan dühéről és sötét oldaláról hírhedt férfitól mind a vámpírok, mind az emberek rettegnek. Egyetlen társa a harag, egyetlen szenvedélye a terror – amíg meg nem ment egy csodálatos nőt…

J. R. Ward: Életre keltett szerető – Fekete Tőr Testvériség 4. (Ulpius-ház Könyvkiadó)

A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik. A testvériség szövetségese most élete legnagyobb kihívásával, valamint a kor legsötétebb gonoszával kényszerül szembenézni. Butch O’Neal természeténél fogva harcos. A nehéz életutat bejárt, egykori gyilkossági nyomozó az egyetlen ember, aki valaha is bebocsátást nyert a Fekete Tőr Testvériség belső köreibe. Ő azonban egyre nagyobb szerepet akar vállalni a vámpírok világában, és az alantasok ellen folytatott harcukban. Ha nem kaphatja meg a vámpír lányt, akit szeret, akkor legalább a testvérek oldalán akar harcolni…

A sors azonban megátkozza azzal az egy dologgal, amire vágyik. Amikor feláldozza magát, hogy megmentsen egy vámpírt a gyilkosoktól, a háború legsötétebb hatalmának esik áldozatául. Haldoklik, ezért a testvériség Marissát hívja segítségül, hogy visszahozza az életbe, de talán még az ő szerelme sem elég ahhoz, hogy megmentse…Az Ulpius-ház a sorozat negyedik részével csábítja olvasóit Ward káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világába.

Kapcsolódó cikkek:


Hátborzongató olvasmányok!

Századszor szívták a vérünk!

ALKONYAT – filmzene Muse-zal, Linkin Parkkal és Robert

Újra hódítanak a vámpírok!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend