2009.03.06.@ 15.03

Bemutatkozik pénteken a The Moog legújabb slágere!

A The Moog rövidesen megjelenteti második nagylemezét, ami április végén Razzmatazz Orfeum címmel lesz kapható a boltokban. A második szólólemez megjelenése előtt azonban a Corvintető nagytermében március 6-án, pénteken bemutatásra kerül az albumot beharangozó dal, a You Raised A Vampire videóklipje.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A koncerten lehet majd megvásárolni a kislemezt, méghozzá az újra virágkorát élő hanghordozón, bakelitlemezen. Aki viszont nem tud várni a koncertig, az már március 5-től ingyenesen letöltheti a slágergyanús számot a Lángoló Gitárok blogról, illetve a klipet is megnézheti. 

A bakelit lemez B oldalán egy exkluzív dal is helyett kapott: a The Moog a legendás Bauhaus zenekar egyik ismert dalát (Passion Of Lovers) dolgozta fel, sőt mi több a zenekar egykori basszusgitárosa, David J is szerepel a felvételen. A zenész a The Moog legutóbbi los angelesi koncertjén ismerkedett meg a zenekarral, amelyet követően nagy lelkesedéssel vett részt a Bauhaus szám felvételén. A bakelit lemez érdekessége a borító: a fiatal amerikai grafikus-karikaturista Gris Grimly rajza szerepel majd a frontoldalon, akivel rövidesen Guillermo Del Toro (Hellboy, Blade 2) készít majd filmet Grimly Pinokkió átdolgozása alapján. 

A Razzmatazz Orfeum címet viselő, második nagylemez dalait Seattle-ben Geoff Ott producer (QOTSA, Alice In Chains, Pearl Jam) bábáskodása mellett rögzítettek. Azonban a magyar megjelenés előtt rövid USA-beli látogatás következik, mely során a zenekar visszatér többek között Austin-ba, a nagymúltú SXSW fesztiválra, ahol 2007-ben már felléptek. A nyúlfarknyi amerikai kiruccanást idén még egy újabb, hosszabb turné követi majd, valamint egy európai klubturné is szerepel a tervek között. 

További információk: www.moog.hu 

Kapcsolódó cikkek: 

A világkarrier kapujában

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend