2009.03.09.@ 14.03

Fedezd fel a kristályok csodálatos világát!

A kristályok nem csak szemet gyönyörködtetően szépek, hanem nagyon hasznosak is lehetnek hozzáértő kezekben. Régóta alkalmazzák őket gyógyításra, jóslásra, meditációra, vagy akár védelemre a negatív energiák ellen. Az alábbi kötetek ezt a sokszínűséget mutatják be, mindegyik könyv újabb és újabb használati útmutatót ad a természeti kincsekhez!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Michael Gienger, Wolfgang Maier: A szervóra és a kristályok (Bioenergetic Kiadó)

A tartós testi-lelki egészség alapja a jin és a jang energiák egyensúlya, valamint az öt változó állapotnak is nevezett öt kínai elem – a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz – harmóniája. E harmónia megőrzésének, illetve helyreállításának kiváló segédeszközei a drágakövek és a kristályok. A szervóra segítségével a funkciókörök zavarai idejekorán, sokszor jóval a tünetek megjelenése előtt felismerhetők és kezelhetők. Például annak, aki gyakran felébred éjjel egy és három óra között, feltehetőleg rendellenesen működik a májfunkcióköre. Aki viszont délután kettőkor rendszeresen nagyon fáradtnak érzi magát, annak gondjai lehetnek a vékonybél-funkciókörével. A szervezet belső órájához igazodva a kristályok már egészen korai stádiumban képesek harmonizálni az energetikai zavarokat. A könyv bemutatja az egyes szerveket, azok főbb funkcióit, lehetséges zavarait és az adott szervhez tartozó témaköröket. Részletesen ismerteti az adott terület kezelésére hatékonyan alkalmazható kristályokat.

Theresa Moorey: Ismerd meg személyes kristálykódodat! (Bioenergetic Kiadó)

Találd meg belső harmóniádat és egyensúlyodat a gyógyító kristályok segítségével! Lépj be a kristályok birodalmába, és fedezd fel életedben a csodát! A gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben leírt módszerek segítségével kiválaszthatod személyes kristálykódodat alkotó nyolc kristályt – a személyes, a relaxációs, a gyógyító, a védelmező és a meditációs kristályt, valamint a pénz-, a szerelem- és a sikerkristályt -, melyek legfontosabb életterületeid (egészség, párkapcsolat, spirituális fejlődés, siker, anyagi bőség) pozitív változását segítik elő. Az egyes fejezetekben részletes leírást találsz egy-egy életterülethez rendelt kristály jellemzéséről, használatáról, hatásairól. Az általad választott kristályok tanulmányozása során az önismeret útján is hatalmas lépéseket tehetsz előre.

Hazel Raven: Kristálygyógyítás – A test, a lélek és a szellem egészségéért (Bioenergetic Kiadó)

A kristálygyógyítás, mint számos más természetes gyógymód, elsődlegesen a testi betegség mögött rejlő okokat, a betegséget jelző rossz közérzet okát kutatja. A kristályok és drágakövek a kozmoszból és a Földből származó finomenergiáik révén holisztikusan fejtik ki hatásukat. A kristálygyógyítás ekképpen feléleszti a testünkben lakozó gyógyító mechanizmust, növeli az életerő áramlását, megteremtve bennünk a kozmikus tudatosság, a szeretet és a bölcsesség magasabb aspektusait is. A könyvben több mint 80 testi, lelki és szellemi betegség gyógyítására találunk hatékony kristályterápiás eljárást. Hazel Raven író, a kiegészítő gyógyászat tanára és gyakorlója. Speciális szakterületei: kristálygyógyítás, angyalgyógyászat, szín-, hang- és virágterápia, reiki.

Marcus Schmieke: Drágakőjóslás (Bioenergetic Kiadó)

A jóslás évezredek óta összeköttetést jelent az ember és az Univerzum magasabb rendű bölcsessége között. A drágakőjóslás által mindahhoz a tudáshoz juthatunk, mely jövőbeli helyes döntéseinkhez és a saját utunk megtalálásához szükséges. Ezért a jóslat soha nem tévedhet…

Kapcsolódó cikkek:

Barangolás a talizmánok és a jóseszközök birodalmában!

Jóskártyák és kódfejtés mai boszorkányoknak!

Könyvek a testnek és a léleknek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend