2009.03.10.@ 14.03

Öngyógyítás felsőfokon!

Az öngyógyítás két különleges fajtáját mutatják be az alábbi könyvek: az első az öngyógyítást a fizikai oldaláról közelíti meg, a reflexológiát hívja segítségül, a lelki vetület pedig káros szokásaink felismerése és megváltoztatása által próbálja jobbá és teljesebbé tenni életünket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ann Gillanders: A reflexológia teljes módszertana (Bioenergetic Kiadó)

Ann Gillanders világhírű reflexológus és több reflexológiai témájú sikerkönyv szerzője. Több mint 30 éve kezel betegeket, 1980 óta vesz részt a reflexológusok képzésében. A reflexológia teljes módszertana egyedülálló kalauz; szakszerű, átfogó és alapos ismereteket tartalmaz a reflexológia elméletéről és gyakorlatáról. Az olvasó több évszázados múlttal rendelkező, holisztikus gyógymódot ismerhet meg, és lépésről lépésre sajátíthatja el a reflexológiai kezeléshez szükséges ismereteket.

A színes fotókkal, részletes láb- és kéztérképekkel ellátott mű nemcsak a kezdő, hanem a gyakorlott reflexológusnak is nagyszerű szakmai segítséget nyújt. A könyvből többek között megismerhetjük: a reflexológia eredetét, működését; az egyes szervrendszerek anatómiáját és fiziológiáját, az adott szervhez tartozó reflexpontok kezelését, valamint számos gyakori betegség gyógyításának eljárásait. Részletes esettanulmányokat is megismerhetünk, amelyek praktikus tanácsokkal látják el a kezdő reflexológusokat.

Ann Gadd: Árulkodó szokásaink (Bioenergetic Kiadó)

Megőrjítenek saját szokásaid? Tudattalan, látszólag irányíthatatlan tettekkel vágod a fát saját magad alatt? Elveszíted a kulcsaidat, halogatsz dolgokat, rágod a körmöd, küszködve próbálsz pontos lenni, horkolsz, tekergeted a hajtincseidet, túl sok kávét iszol, vagy esetleg napi egy doboz cigarettáig meg sem állsz? E sorokat olvasva a legtöbben a fenti példák közül legalább eggyel, ha nem az összessel azonosulunk! Mindezek a szokások (és sorolhatnánk még őket százszámra) idegesítők, vagy hosszú távon akár egészségtelenek is lehetnek; rövidtávon azonban enyhítik a feszültséget. Miért olyan lényeges részei a rögzült viselkedésminták létünknek?

Szokásaink a mai napig elkerülték figyelmünket, letagadtuk őket, vagy nem vettünk róluk tudomást. Amint azonban egyre jobban megértjük a testünk és elménk közötti összefüggéseket, el kell ismernünk, hogy érzelmi életünk és fizikai tetteink minden bizonnyal kapcsolatban állnak egymással. A könyv segítségével ráláthatunk viselkedésmintáink hátterében rejlő okokra, miértekre. Az igen gyakori, a légzőrendszert, a szájat és a beszédet érintő szokások, szexuális, manipulatív és ártalmas viselkedésformáink, valamint gyermekkori és öregkori magatartásunk átfogó vizsgálata révén megérthetjük, hogy tudattalan viselkedésünk valójában gyakran a lelkiállapotunkat jeleníti meg fizikai szinten. Ha megtanuljuk, hogyan érthetjük és változtathatjuk meg, vagy számolhatjuk fel kevésbé kedvelt szokásainkat, nagyot lépünk előre azon az úton, mely boldogabb, egészségesebb emberi létünkhöz vezet.

Kapcsolódó cikkek:

Fedezd fel a kristályok csodálatos világát!

Barangolás a talizmánok és a jóseszközök birodalmában!

Jóskártyák és kódfejtés mai boszorkányoknak!

Könyvek a testnek és a léleknek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend