2009.03.13.@ 15.03

Téged is vár az Egri Tavaszi Fesztivál!

Művészetkedvelők, figyelem! Lassan elkezdődnek a tavaszi fesztiválok országszerte, ahol koncertek, színházi előadások és kiállítások várják az érdeklődőket. Látogass el az Egri Tavaszi Fesztiválra, ahol jobbnál jobb programokkal készülnek a szervezők!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Március 13. és 31. között az Egri Szimfonikus Zenekar hangversenyével, a Miskolci Szimfonikus Zenekarral, a Hu-Us Quartet koncertjével, klasszikus gitáresttel, barokk komolyzenével, valamint a már évek óta visszatérő Maratoni Folk Hétvégével várják a városban élőket és az odalátogatókat Egerben. A koncertek közül kiemelkedik az Egri Szimfonikus Zenekar hangversenye, a Gershwin-est a Miskolci Szimfonikus Zenekarral és Avraam Vasilios klasszikus gitárestje.

A színházi műsorok között is rengeteg érdekességet találhatsz, hisz a programsorozathoz kapcsolódik a XX. Stúdiószínházi Fesztivál is a Gárdonyi Színházban. A színházban A velencei kalmár, A Gézagyerek, a Mobil, a Tojáséj, a Szomorú vasárnap, A rettentő görög vitéz, a Füveskönyv, a Celestina, avagy Calisto és Melibea tragikomédiája, az Alkoholisták és a Kasimir és Karoline című előadásokkal várják a közönséget.

A fesztivál rendhagyó kiállításokkal is készül: a Heitor Villa-Lobos tárgyaiból és gitárműveinek dokumentációiból rendeznek kiállítást a Nagypréposti palotában, Petrás Mária keramikus művész alkotásai pedig az Egri Kulturális és Művészeti Központban tekinthetőek meg.

Egri Tavaszi Fesztivál
2009. március 13. – 2009. március 31.
További információk: www.eger.hu

Szöveg: Soós Anita

Címkék: egri fesztivál tavaszi téged

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend