2009.03.16.@ 14.03

Lélekgyógyászat a mindennapokban!

Ha úgy érzed, nem tudsz megbirkózni a stresszes hétköznapokkal, és változtatni szeretnél életviteleden, akkor foglalkozz többet a lelkeddel, hogy harmonikusabb életet élhess. Ebben a témában remek olvasmány az alábbi három könyv, melyek a meditáció, a spiritualitás és a gyógyító energiák felhasználásával segítenek rajtunk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Madonna Gauding: Meditáció – Gyógyulás és transzformáció a mindennapokban (Bioenergetic Kiadó)

A meditáció a tudatunkban való elmélyedést jelenti. Segíthet a relaxációban, a gondolati fegyelem kifejlesztésében, a lelki bölcsesség megszerzésében és a felsőbbrendű erőkkel való összeköttetés megteremtésében. A meditáció legvégső célja, hogy segítsen leküzdeni a közönséges tudat korlátjait és kiterjessze elménket a tudatosság magasabb szintjeire. A szerző gyakorlati tanácsokkal segíti az olvasót több hasznos módszer (jóga, tai csi, csi kung, mandalák tanulmányozása, labirintus-séták) elsajátításában, a hatékony meditációhoz vezető úton.

Teresa Moorey: Szellemi vezetők – Spirituális kapcsolatok a mindennapokban (Bioenergetic Kiadó)

Csodálatos dolog megtapasztalni, hogy nem vagyunk egyedül! Közvetlen környezetünkben segítő szellemi lények munkálkodnak, iránymutatást, bátorítást, szeretetet és áldás adnak, ha keressük velük a kapcsolatot. A szellemi vezetők számos alakban jelenhetnek meg, alkatunkhoz, vérmérsékletünkhöz, illetve kulturális kötődésünkhöz igazodva. Lehetnek angyalok, tündérek, mágikus erővel bíró állatok, korábban inkarnálódott lelkek. Mindegyikük saját, különleges adománnyal szolgál, és fontos üzenetet közvetít számunkra. A kapcsolatfelvételt számos eszköz és módszer elősegítheti: meditációk, rituálék, kristályok, illóolajok.

A csodálatos fotókkal illusztrált könyvből megtudhatjuk: hogyan kerülhetünk kapcsolatba szellemi vezetőinkkel (őrangyalunkkal, tündérekkel, mágikus erő-állatokkal),
melyek azok a fontos gyakorlatok, rituálék, meditációk, vizuális technikák, melyek. megnyitják szellemünket és lelkünket a magasabb dimenziók felé
Melyek azok a kristályok, illóolajok, amelyeken keresztül "Égi barátaink" üzenhetnek nekünk, és megtanulhatjuk azt is, hogyan készítsünk ajándékot a tündéreknek, déváknak, őrangyalunknak.

Madonna Gauding: Csi – Gyógyító energiák a mindennapokban (Bioenergetic Kiadó)

A kínai Csi szó lélegzetet, párát jelent. Először egy ősi szövegben, a Jí Csing vagy Változások Könyve című műben említik, mint mindent átható erőt, amely szétterjed és egyesíti a mindenség három energiáját – az égit, a földit és az emberit.
A Csi kiegyensúlyozása megszünteti a stresszt, növeli a koncentrálóképességet, erősíti a szellemi tudatosságot és fokozza fizikai jólétünket. Gyógyító ereje hozzásegít spirituális fejlődésünkhöz is.

A gazdagon illusztrált könyvben a szerző a Csi hasznosításához nyújt gyakorlati tanácsokat. Megmutatja, hogyan tartsuk egyensúlyban életünket a táplálkozás, a testmozgás és a meditáció segítségével: megismerkedhetünk a Csi optimális áramoltatására szolgáló masszázstechnikákkal és egyszerű nyújtógyakorlatokkal, lépésről lépésre elsajátíthatjuk az egészséget és vitalitást fokozó Taj Csi és Csi Kung alapmozdulatait, nagyszerű ötleteket kapunk ízletes, energiát adó ételek készítéséhez.

Kapcsolódó cikkek:

Könyvek a testnek és a léleknek!

A legjobb ezoterikus könyvek

Jóskártyák és kódfejtés mai boszorkányoknak!

Öngyógyítás felsőfokon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend