2009.03.17.@ 14.03

Óvd meg a kapcsolataidat!

Az ember társas lény, szüksége van kapcsolatokra, mégis sokszor magunkba gubózunk, és nehezen közeledünk mások felé. Az alábbi két olvasmány különböző oldaláról közelíti meg a témát, de mindkettő egyaránt hangsúlyozza az értékes emberi kapcsolatok nélkülözhetetlenségét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress! (Édesvíz Kiadó)

Igazi Tepperwein könyv ez, talán az eddigi legpraktikusabb. Kortól, nemtől és kapcsolataink milyenségétől függetlenül mindnyájan haszonnal forgathatjuk. Sőt, kellene is, hogy néha feltegyük magunknak a könyvben szereplő számtalan kérdést, amelyek közelebb vihetnek önmagunk és kapcsolataink jobbá tételéhez. Tepperwein támogatást és bátorítást nyújt, magával ragad és útmutatóul szolgál. Minden életszakaszban megvan az esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre – akár most azonnal elkezdhetjük! Az élet túlságosan rövid és értékes ahhoz, hogy egy nem kielégítő kapcsolatban tékozoljuk el…

A szerelem tanulásához és megtapasztalásához sosincs túl későn, és sosincs túl korán. Akár fiatalon, akár öregen: valamennyi életszakaszban meg van az esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre – akár most azonnal elkezdhetjük!

Dr. Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás (Édesvíz Kiadó)

Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azok iránt a rendkívüli gyógyulások iránt, amelyekről dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját súlyos betegségeik hirtelen eltűnéséről? És miként lehet az, hogy ők is képesek lettek hozzáférni egy különleges, új gyógyító frekvenciához, nemcsak önmaguk, de mások érdekében is? Mi ez a jelenség?

Eric Pearl nem energiagyógyászatnak, hanem inkább „spirituális kommunikációnak” vagy „információátadásnak” tartja technikáját. Fontosnak véli ugyanakkor, hogy ez egy új minőség a Földön, az emberi evolúció egy új lépcsőfoka – amelyet egyébként a maják, az inkák, a hopi indiánok vagy épp Nostradamus is megjósolt. Egy átmenet kellős közepén vagyunk, s ennek főszereplője az újfajta energiaminőség, amelyet Pearl újrakapcsolódási energiának nevez. Olyan módszereket fed fel előttünk, amelyek felhasználásával mi magunk is megtanulhatjuk uralni ezeket az új gyógyító információkat, energiákat.

 
Címkék: kapcsolataidat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend