2009.03.17.@ 15.03

Viva la Vita! – Fesztivál nekünk

Az évek óta megrendezésre kerülő Egészség és Szépség Napja utódaként rendhagyó és nagyszabású rendezvény lesz 2009. március 22-én a Millenárisban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Több mint száz kiállító, tanácsadó szakember, előadások, kerekasztal-beszélgetések, bemutatók során érezhetik át az odalátogatók: néha milyen apróság az, amit megtehetünk magunkért és környezetünkért a szépség, egészség, ezotéria, önmegvalósítás, önkifejezés, konfliktusoldás, család és otthonteremtés témakörein belül.

A szervezők hangsúlyozni kívánják a test-lélek-szellem harmóniájának fontosságát, mindehhez hasznos információkat nyújtanak, változatos, színes programokkal várják a látogatókat. Számtalan ingyenes mérés, tanácsadás, kezelés kényezteti majd a vendégeket.

A rendezvény védnöke: Szulák Andrea.

A résztvevők, az előadók között lesz többek között Müller Péter, Enüd McGiffert, Schäffer Erzsébet, dr. Skultéti Judit, Kalovits István, Juhász Márta, Faragó Márta, Licskó Adrienn, Tóth Krisztina, Páczelt Andrea, Kövi Szabolcs, Farkasházi Réka, Juga Veronika és Magyar Attila.

A „Viva la Vita!–Fesztivál nekünk” című esemény célja felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás fontosságára, az optimista életszemléletre, a belső harmónia megteremtésére. Fókuszban a „tavaszi nagytakarítás” áll, átfogó szemléletű életmódprogramhoz szeretnének segítséget nyújtani. Megmutatják, nem sok kell ahhoz, hogy harmóniában éljünk önmagunkkal és környezetünkkel. A cél, hogy egy helyen összehozzák a legfontosabb tudást, ismereteket, információkat, lehetőségeket, amelyek bennünket, nőket segíthetnek ezen az Úton.

Tovább információ: www.vivalavitaprodukcio.hu

Címkék: fesztivál nekünk vita viva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend