2009.03.19.@ 15.03

Ünnepeld a Magyar Jazzt országszerte!

A Magyar Jazz Ünnepe egy fesztivál, mely az ország több pontján is megrendezésre kerül, többek között Budapesten, Sopronban, Dunaújvárosban, Nyíregyházán, Pécsett, Tatán, Győrben és Székesfehérváron március 19-től április 10-ig.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Magyar Jazz Szövetség 1990-től, alakulása évétől rendszeresen megrendezte a Magyar Jazz Ünnepét. A fesztivál egy évtizeddel később más rendezvények keretében, azokhoz csatlakozva élt tovább, ám 2007-től ismét önálló eseményként várja a jazzbarátokat, tehát ha rajongsz a jazzért és a profi élőzenéért, akkor ott a helyed valamelyik helyszínen.

Budapesti program

A háromnapos budapesti fesztivál idején a hazai jazzélet elismert egyéniségei mellett a fiatalok is bemutatkozhatnak a koncertek alkalmával. A program zárónapján többek között a jelenleg Bostonban élő, több mint 20 éve a Berklee College of Music professzoraként is elismert legendás magyar zongorista, Gárdony László lép fel. Március 19-én, csütörtökön a Cornelio Tutu Band és a Balázs Elemér Group lép fel a Budapest Jazz Clubban, majd március 20-án, pénteken a Nigun, a Bágyi Balázs Quartet, és Fabatka zenél, március 21-én szombaton Gárdony Áron, a For Tunes, és Oláh Tzumo kápráztatja le a közönséget.

Magyar Jazz Ünnepe
2009. március 19. – 2009. április 10.

Szöveg: Soós Anita

Címkék: magyarjazz országszerte ünnepe

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend