2009.03.23.@ 15.03

Szambakirálynő választás Budapesten!

Március 28-án, szombaton, a Dürer-kertben egy kis Rió, egy kis szambaverseny, egy party, amin mindenkinek ott a helye.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha versenyezni szeretnél, csak nevezz. Győztes lehetsz, és a győzelem Brazíliába repíthet. De ha csak bulizni van kedved, akkor is ott a helyed, hogy a tomboló tömegben a táncosokkal egy ritmusra rázhasd a szambát.

Milyen feltételekkel versenyezhetsz?

A versenyben minden 18. életévét betöltött magyar szambatáncos lány részt vehet, ha a nevezési díjat befizeti a megadott határidőig, és ha a helyszínen személyi igazolványa felmutatásával igazolja, hogy elmúlt 18 éves. A táncosoknak saját karneváli ruhával kell rendelkezniük, csak ebben vehetnek részt a versenyen.

A verseny

A verseny két fordulóból áll. Az első fordulóban a táncosok AXÉ-t táncolnak, bemutatják a stílus leglátványosabb elemeit, a stílushoz illő öltözetben, cd-ről játszott zenére. A második fordulóban a táncosok ENREDO-t táncolnak karneváli bikiniben, a válogatóban cd-ről játszott Rió-i karneváli zenére, a döntőben pedig élő zenére a Ritmo 2003 Samba Batucada kíséretével. A döntőbe jutást, és a végeredmény alakulását profi döntőbírák határozzák meg.

Nevezés

Nevezni emailben az academia.brasileira@gmail.com címen, vagy személyesen a Brazil Táncakadémián (VII. ker. Huszár u. 4.) lehet.
Nevezési díj: 3000 Ft
Nevezési határidő: 2009. március 24.

Egyéb programok, fellépők:
Kezdés: 21.00, Belépő: 800 Ft

– Takalaka koncert
– Capoeira és Maculélé Show (Grupo Capoeira Brasil)
– Brazil Táncbemutatók (Pimenta Szambaiskola)
– Karneváli dob és szamba show (Bloco de Budapest)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend