2009.03.24.@ 15.03

Öt vadonatúj Quimby dal látott napvilágot!

A Quimby Kilégzés című albuma óta eltelt néhány év, amely a zenekar életében sok-sok koncertturnéval, fesztivállal, díjjal és elismeréssel járt. A hattagú csapat azóta is folyamatosan dolgozott, amelynek eredményeként március végén egy csokornyi friss Quimby-dalt tartalmazó kislemez jelenik meg. Az Ajjajjaj című öt számos maxi+ csak a zenekar koncertjein, a webshopján, illetve a Tom-Tom Records honlapján érhető el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kísérletező kedvű Quimby idén nem egy 10-15 számos nagylemez elkészítését helyezi előtérbe, hanem a legkisebb egységet, magát a dalt szeretné hangsúlyozni. Így született meg a kísérleti sorozat első állomásaként az Ajjajjaj című maxi+, amelynek öt dala az elmúlt idők újonnan írt számai közül a legjobbnak ítéltettek. A kislemezen két magyar nyelvű és három angol nyelvű szerzemény kapott helyet.

A maxi lemez megjelenésével egy időben a zenekar honlapja is megújul majd, ahol megtalálhatók lesznek az új lemezzel kapcsolatos információk, sajtófotók, de természetesen a zenekar koncertidőpontjai is mindig naprakészek. A 2009-es „Quimby-szett” első darabja március végétől „kísérletező” áron lesz kapható a Quimby webshopban és a Tom-Tom Records honlapján, illetve minden Quimby koncerten. A folytatás pedig kísérletezés alatt…

További információk: www.quimby.hu, www.tomtom.hu

Címkék: látott napvilágot! quimby vadonatúj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend