2009.03.26.@ 18.03

Vásárolj hatalmas kedvezményekkel egy hónapig!

A tavasz beköszönte egyet jelent sokunknak a gardrób felfrissítésével. Mi más lenne erre alkalmasabb, mint egy egész hónapig tartó Trendfesztivál? Világmárkák dömpingje vár április 16. és május 15. között. Ha boltkóros vagy, ha nem, fogd kézen barátnőidet, és induljon a vadászat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A programsorozatot elsősorban azoknak ajánljuk, akik olthatatlan vágyat éreznek minél több és jobb divatmárka beszerzésére, mindezt pedig hatalmas kedvezményekkel. Persze ez még nem minden, hiszen milyen lenne egy trendsorozat programok nélkül? Számtalan divat- és szépségrendezvény veszi kezdetét áprilisban a Trendfesztivál keretein belül, ahol megtudhatod, hogy mik az új trendek, mihez mit viselj idén nyáron, vagy éppen hogyan sminkelj tavasszal. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor részt vehetsz különböző nyereményjátékokban, vagy akár 30%-os kedvezménnyel vásárolgathatsz.

Ehhez nem kell mást tenned, csak megvásárolni a Cosmopolitan, az FHM, a Marie Claire vagy a Wellness májusi számát, és már indulhat is a buli!

És hogy semmiről ne maradj le, látogass el minél sűrűbben a cosmo.hu-ra, ahol április 16-tól megtalálod a Trendfesztivál Naptárat is!

Szöveg: Kis Adri
 

Címkék: hatalmas hónapig! kedvezményekkel vásárolj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend