2009.03.30.@ 15.03

Téged is elbűvöl A Bajadér az Operettszínházban!

Egzotikus zene és tánc keveredik a nyugati dallamokkal, miközben két szempár perzselő szerelemmel kapcsolódik össze – ez A Bajadér című operett, melyet neked is látnod kell!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Kelet, s azon belül India elvarázsol, kalandra csábít és rabul ejt valamennyiünket! Most az Operettszínházban te is átélheted ezt az élményt, méghozzá egy fantasztikus szerelmi történetnek köszönhetően: A Bajadérban Odette, a sikeres párizsi színésznő és Radjami, egy indiai herceg szeret őrülten egymásba. Kölcsönösen bűvölik egymást a színpadon – akárcsak a nézőket a mágikus zene, a látvány, a humor, a táncok, s a szertartások. Az előadásban a közönség kedvencei, a zenés színpad valódi sztárjai lépnek fel.

Odette Darimonde szerepében a milánói Scalát és a New York-i Metropolitant is megjárt Miklósa Erika, az opera világában ugyancsak bizonyított Fischl Mónika, s a tehetséges, fiatal primadonna, Lukács Anita látható. Radjami hercegként Dolhai Attila, Magyarország legismertebb és legnépszerűbb musicalszínésze, illetve a Magyar Állami Operaházban és a Budapesti Operettszínházban egyaránt nagy sikerrel szereplő két tenorista, Vadász Dániel és Dániel Gábor lép színpadra.

A szubrett-táncos-komikusi négyesfogatban az új generáció már sikeres fiataljai és egy legendás, régi nagy páros látható a kettős szereposztásban: Szendy Szilvi, Kerényi Miklós Máté, Oszvald Marika, Csere László/Bódi Barbara, Szabó Dávid, Kékkovács Mara, Peller Károly.

A történet a huszonegyedik században is átélhető konfliktusokon keresztül bontakozik ki. Ami pedig a produkció látványvilágát illeti, olyan részletek teszik maivá, mint például egy napszemüveg, vagy egy csillogó motor, mely a darab igazi különlegessége. Tehát minden együtt van ahhoz, hogy remekül szőrakozzunk: csábítás, szerelmi csatározás, izgalom és látványos koreográfia. Szerintünk ne hagyd ki ezt az előadást – akkor sem, ha szinte biztos, hogy itt téged is elcsábítanak!

Szöveg: Balogh Mia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend