2009.03.31.@ 14.03

Átfogó útmutató a meditációhoz és a tenyérjósláshoz!

Az alábbi sorozatból már bemutattuk a Feng Shui Bibliát, most pedig a meditáció és a tenyérjóslás elsajátításához szükséges köteteteket ajánljuk figyelmedbe.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Madonna Gauding: A meditáció bibliája – A meditáció fajtáinak átfogó kézikönyve (Alexandra Kiadó)

Ez az átfogó kalauz 140, az olvasó számára lépésről lépésre követhető meditációs technikát vonultat fel. A keleti és nyugati spirituális hagyományból egyaránt merítő kötetből hatásos módszereket sajátíthatunk el a megnyugvás és a jobb összpontosítás, a mások iránti figyelem, a szeretet és a megértés erősítéséhez, a problémák megoldásához, álmaink megvalósításához és Istenhez fűződő kapcsolatunk elmélyítéséhez. Tanácsokat kaphatunk a meditációs pózokat, megszentelt terünk létrehozását és napi meditációs szokásaink kialakítását illetően.
Akár kezdőként, akár gyakorlott meditálóként vesszük kézbe, ez a praktikus kézikönyv útmutatást nyújt ahhoz, hogyan használjuk a meditációt gyógyításra, stresszoldásra, önmagunk felfedezésére és spirituális fejlődésünk elősegítésére.

Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája – Átfogó útmutató a kézelemzéshez (Alexandra Kiadó)

Szeretnénk bepillantást nyerni a tenyérjóslás titkaiba? Ebből az alapos és részletes útmutatóból megtanulhatjuk, hogyan olvassunk mások tenyeréből – és hogyan térképezzük fel ily módon a személyiségüket. A kéz négy alaptípusától kezdve lépésről lépésre építjük fel tudásunkat: megismerkedünk a tenyér dombjaival, az ujjak jelentésével, valamint a fő- és mellékvonalakkal is. Amint sikerül mélyebben elsajátítanunk a tenyérelemzés művészetét, magunk is be fogjuk látni, hogy enélkül mennyivel nehezebb lenne választ kapni egészséggel, párkapcsolatokkal vagy karrierrel kapcsolatos kérdéseinkre. Nem csak arra deríthetünk fényt, miért nem alkalmasak egyesek a romantikus és szenvedélyes szerelemre, vagy hogy az élet mely területén érhetünk el sikereket, de arról is átfogó képet nyerünk majd, hogyan kamatoztathatjuk a tehetségünket és adottságainkat. A tenyérjóslás bibliája olyan nélkülözhetetlen kézikönyv tehát, amelynek használatával nemcsak önismeretre tehetünk szert, hanem a családtagjainknak, barátainknak is segíthetünk.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Lélekgyógyászat a mindennapokban!

Öngyógyítás felsőfokon!

Fedezd fel a kristályok csodálatos világát!

Barangolás a talizmánok és a jóseszközök birodalmában!

Címkék: átfogó meditációhoz tenyérjósláshoz! útmutató

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend