2009.03.31.@ 17.03

Szerepelj te is videoklipben!

Gondoltál már arra, hogy milyen lehet egy klip szereplőjévé válni? Vagy esetleg minden vágyad, hogy megmutasd magad ország-világnak? Itt a nagy lehetőség: az Aiming for Sunday együttes játékot hirdet, melynek során szereplője lehetsz egy új klipnek, és a legjobbakra még értékes nyeremények is várnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A profi zenészekből álló Aming for Sunday 2007 nyarán alakult egy baráti társaságból. A srácok most nagy dobásra készülnek: következő videójukat a rajongóik segítségével szeretnék elkészíteni, akik nem csak szereplői, hanem operatőrei is lesznek a klip bizonyos részeinek.

„Az egész világot szeretnénk egy klipben összehozni, azaz azt szeretnénk, ha a világ minden tájáról küldenének a rajongóink egy-egy pár másodperces felvételt, amiből a rendező, Lóránt Demeter különböző effektekkel folyamatos képsort vág majd össze – tudtuk meg Szabó Zoltántól, az együttes gitárosától. – Ezekkel a képekkel a világ összefonódását szeretnénk érzékeltetni.” Az pedig egyáltalán nem kizárt, hogy külföldön is megjelenik a videóklip, hiszen a fiúknak már most vannak felkéréseik Svájcból, Németországból, de még Kínából is.

A játékra március 16. és május 10. között lehet jelentkezni az aimingforsunday@gmail.com címen, egy, a You Tube-ra feltöltött videó linkjével.
Az elkészült videóklip premierje egy különleges koncerttel egybekötött bulin lesz a Symbol Budapest színpadán május 23-án.

És hogy milyen ajándékok várnak még rád? Azon kívül, hogy megmutathatod magad, nyerhetsz VIP belépőt a Symbolba, az exkluzív videóklip-partira, a Hegyalja Fesztiválon a kulisszák mögül nézheted végig a banda fellépését, ha pedig egy zenész veszett el benned, akkor biztos örülni fogsz a fődíjnak, ami egy Reverend gitár!

További információ:

www.aimingforsunday.com

www.myspace.com/aimingforsundaymusic

Szöveg: Kis Adri
 

Címkék: szerepelj videoklipben

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend