Olvasd el az Egy boltkóros naplóját könyvben!

A filmet már előre beharangoztuk neked, most itt van a könyvváltozat is. Ha szeretsz vásárolni, és szívesen olvasnál Becky vásárlási mániájáról, akkor az Egy boltkóros naplójában biztosan nem fogsz csalódni!

Volt már olyan, hogy a hiteledet egy másikból fizetted ki? Sikerült már valaha meggyőznöd magad, hogy ha akciós terméket veszel, azzal tulajdonképpen pénzt keresel? Felvidít egy új cucc, ha rossz kedved van? Igen? Akkor te is boltkóros vagy! Akárcsak Becky Bloomwood, aki képtelen ellenállni a boltok csábításának, és csak vásárol, vásárol, vásárol. A sors iróniája, hogy miközben vásárlási mániája következtében egyre nőnek az adósságai, Becky valójában pénzügyi újságíró, és főállásban a Sikeres Megtakarítások nevű magazin olvasóit próbálja megtanítani a spórolós életre. Szinte minden napra van egy remek ötlete, sőt tudja a tökéletes receptet is: költs kevesebbet, keress többet! De az elméletet sehogy sem sikerül átültetnie a gyakorlatba. Egyre nyomasztóbb pénzzavarából egyre komolyabb költekezéssel igyekszik kimászni. A banktól érkező fizetési felszólításokra újabb vásárlásokkal felel. A helyzet már-már katasztrófával fenyeget…

Vajon sikerül Beckynek úrrá lennie szenvedélyén? Abba tudja hagyni a vásárlást, mielőtt végleg összecsapnak a feje felett a hullámok? És legfőképp: létezik olyan férfi, aki mindezzel együtt szeretni tudja? Sophie Kinsella korunk egyik népbetegségéről írt fergeteges humorú könyvet, amelyben rámutat a fogyasztói társadalom visszásságaira. Az Egy boltkóros naplója olvasók millióit nevettette már meg világszerte. A regényből nagysikerű film is készült, amelyet hamarosan a hazai mozikban is bemutatnak.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyvet a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Egy boltkóros naplója

Hollywood új csillagát a boltkórosság tette sztárrá

Lesd el egy boltkóros szexi sminkjét!

Még több

weekend