2009.04.08.@ 15.04

Rockzenészek a rákbetegekért!

Van egy találós kérdésünk számodra: melyik az a koncert, ahol több mint egy tucatnyi magyar zenész lép fel, a bevételt pedig jótékony célra fordítják? Bizony, ez a „Rockzenészek a rákbetegekért” elnevezésű rendezvény – április 10-én, a Syma Csarnokban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jótékonysági koncertet szervez a Magyar Rákellenes Liga, melyet a Nemzeti rákellenes napon, április 10-én tartanak a Syma Csarnokban. A koncert alapötlete Zeffer András rockzenésztől származik, aki maga is túlélte a rákbetegséget, így pontosan tudja, milyen fontos, erőt adó érzés az, amikor a betegek látják, hogy a bajban nincsenek egyedül.

Zeffer Andrásnak annak idején zenész barátai segítettek, most pedig – a gyógykezelésének támogatását segítő jótékonysági koncert formájában – ő maga szeretne segíteni másoknak. A koncert fellépői között évtizedes múlttal rendelkező zenészeket is találunk, így fellép Somló Tamás, Charlie, Török Ádám, Takács Tamás, Belmondo, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Vikidál Gyula, Zeffer András, Deák Bill Gyula, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép és a Sic Transit is.

Érdekesség, hogy egy-egy fellépés között tízperces orvosi előadások hangzanak el a rákbetegségről és gyógyításáról. Egy-egy szakavatott orvos a műsorvezető és az adott betegségen átesett túlélő közreműködésével ad hasznos információkat a rákról és annak gyógyításáról a közönségnek.

A koncert célja, hogy bemutassa a Túlélők Klubját és a gyógyultak sikertörténetein keresztül példát mutasson, reményt és hitet adva a betegséggel éppen most küzdőknek és a hozzátartozóiknak.

A koncert bevételét a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára ajánlják fel, azzal a feltétellel, hogy kizárólag a rákbetegek gyógyíttatására, gyógyszeres kezelésére fordíthatják.

Rockzenészek a rákbetegekért jótékonysági koncert

Időpont: 2009. április 10 (péntek), 17h
Helyszín: Budapest, Syma Csarnok
 

Műsorvezetők: Zeffer András és Várkonyi Attila

Szöveg: Balogh Mia

Fotó: belmondo.hu

Kapcsolódó cikkek:

Ünnepeld a Magyar Jazzt országszerte!

Aranyszívű sztárok: az 5 legszexibb jótékonykodó világsztár

Jótékonykodó kozmetikai cégek
 

Címkék: rákbetegekért! rockzenészek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend