2009.04.20.@ 14.04

Lépj be újra az Alkonyat varázslatos világába!

Ha izgatottan vártad a következő kötetet, akkor a héten már beszerezheted az Alkonyat folytatását Újhold címmel! Ha inkább a film rajongója vagy, akkor a kulisszatitkokban bővelkedő kalauzt ajánljuk a figyelmedbe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mark Cotta Vaz: Twilight – Alkonyat – Kulisszatitkok – Illusztrált nagykalauz a filmhez (Könyvmolyképző Kiadó)

Stephenie Meyer regénye több mint 30 hétig vezette a New York Times bestseller-listáját. Emellett elmondható, hogy mára világszerte igazi kulturális jelenséggé vált. 2008-ban a Twilight saga első részéből nagysikerű filmet forgattak. Az alapos, gazdagon illusztrált kötet segítségével megtudhatod, hogyan született film az Alkonyatból, ebből az olvasók millióit magával ragadó történetből. Az igényes kiállítású krónikáskönyv bemutatja, miként varázsolta mozivászonra Catherine Hardwicke díjnyertes rendezőnő és csapata Meyer lélegzetelállító világát. Az ismert szerző, Mark Cotta Vaz eddig be nem mutatott fényképek, exkluzív interjúk és személyes beszámolók segítségével kalauzol minket a színfalak mögé. Megismerkedhetünk a rendező, a producerek és a díszlettervezők munkájával, így szinte magunk is részesévé válunk az alkotás folyamatának. A könyvből sok egyéb kulisszatitok és anekdota mellett az is kiderül, hogyan született meg a Cullen család címere, miként forgatták a film legdrámaibb jeleneteit, sőt még az is, hogy miért szikrázik a napsugaraktól olyan csodálatosan a vámpírok bőre. És a film forog tovább. Ne foszd meg magad az élménytől!

Stephenie Meyer: New Moon – Újhold (Könyvmolyképző Kiadó)

Rossz hold kelt föl? Bella mer szeretni. Az élete árán is. De Edward elhagyja, Bella pedig majdnem belehal a veszteségbe. Az indián Jacob barátsága ébreszti tetszhalálából a lányt, és a jóbarát egyre közelebb kerül a szívéhez, noha Bella képtelen elfeledni az aranyszemű vámpírt. Eközben különös, hátborzongató halálesetek tartják izgalomban Forks városát, Edward pedig a földgolyó túloldalán van… Hát mégis rémálommá válhat ez a szerelem? Elfogyhat, mint a Hold?

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Így öltözködj, ha a Twilight divatját akarod követni!

Alkonyat-lázban ég a világ!

ALKONYAT – filmzene Muse-zal, Linkin Parkkal és Robert Pattinsonnal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend