2009.04.22.@ 15.04

Csodák a Táncfórumon!

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Táncszínház a Táncfórumot a tánc világnapja tiszteletére április 16. és 30. között. A fesztivál sajátossága, hogy kizárólag professzionális táncegyüttesek előadásait, bemutatóit tűzi műsorára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A fesztiválon a külföldiek mellett több magyar bemutató is szerepel. A Budapest Táncszínház számára Gustavo Ramirez Sansano készít új koreográfiát, akinek egész estés művét, a Gaudít ismét meg lehet tekinteni a Győri Balett előadásában. Nagyszabású bemutatóra készül a Duna Művészegyüttes Örökkön örökké címmel, a Refektóriumban Vári Bertalan Játék? című darabját mutatja be, és a gyerekek számára is készül új produkció, Gulliver a törpék országában címmel, a Madách Musical Tánciskola előadásában. Látható lesz Juronics Tamás nagysikerű darabja, A csodálatos mandarin is új szereposztással. A fesztivált a Magyar Balett Színház Gödöllő premierje zárja.

Az idei fesztivál újdonsága a Táncfórum bérlet, amellyel kedvezményes áron három előadást lehet megtekinteni: a Honvéd Táncszínház A tánczmester, a Duna Művészegyüttes Örökkön örökké, valamint a Cloud Gate Dance Theatre of Taiwan Moon Water című produkcióját.

Szöveg: Soós Anita

Címkék: csodák! táncfórumon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend