2009.04.23.@ 15.04

Ismét lesz Mozifanatikusok éjszakája!

Tavaly voltál, és tetszett? Esetleg lemaradtál az elsőről, épp ezért már alig várod a másodikat? Mindkét esetben irány a Mozifanatikusok éjszakája, április 24-én!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Este 6-tól reggel 6-ig mozi, mozi, mozi! Április 24-én a Palace Nyíregyháza, illetve Budapesten négy Palace mozi – a Duna Plaza, a Lurdy, a Mammut és a Westend ad otthont a vetítéseknek, ahol kötelező lesz a kispárna, popcorn, sok folyadék.

A 47 filmből álló repertoárban a thrillertől, a könnyed amerikai vígjátékokon át a legújabb magyar filmekig terjed a skála. Megnézhetjük többek között a nemrég többszörös Oscar-díjjal jutalmazott Gettó milliomost, a Sötét lovagot, az Ausztráliát, az Álom.netet vagy akár a Hannah Montana: A film című produkciót is.

A második Mozifanatikusok éjszakája során Piroch Gábor és csapata tart kaszkadőr-bemutatókat, ezek teszik még izgalmasabbá a kiválasztott filmre való ráhangolódást. Az 5364 üres széken kívül az idén is lesz babzsákfotel, meglepetés Red Bull választék a menüsoron, vagyis garantált a jó hangulat!

A pontos vetítési időpontokat és filmlistát keresd a moziműsornál. A jegyek április 2-ától megvásárolhatóak az említett mozik jegypénztárában 1990 Ft-ért. És ne feledd: minden jegy csak abban a moziban érvényes, ahol azt megvásárolták!

További információ: http://mozifanatikusok.hu/

Szöveg: Balogh Mia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend