2009.04.27.@ 14.04

Teljesítsd be vágyaidat!

Vannak dolgok, amelyeket mindennél jobban szeretnél, de nem tudod hogyan fogj hozzá a megvalósításukhoz? Az alábbi két kötet abban nyújt segítséget, hogyan vonzd be az életedbe a hőn áhított dolgokat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! – Tanuld meg beteljesíteni vágyaidat! (Édesvíz Kiadó)

Mit tehetsz annak érdekében, hogy elérd, amire vágysz, amit igazán szeretnél? A szerzőpáros a következő alapelvet vallja: bárki lehetsz, bármit tehetsz, és bármire szert tehetsz! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval. Ez a könyv megmutatja, hogyan érheted el mindezt. Néhány tanácsa arról szól, miként használd az energiádat és az érzelmeidet, más fejezetei pedig speciális területekről beszélnek: pénzügyi előremozdulásról, az egészség visszaszerzéséről, meditációról, a zűrzavarok megszüntetéséről. Szerte a világon olvassák úgy ezt a művet, mint A most hatalmát: szakaszosan érdemes haladni, s az elolvasottakat javasolt tovább érlelni magadban, mielőtt a következő részbe fognál.

A könyv bemutatja az Isteni Forrással fennálló, minden pillanatban létező kapcsolatodat, pontosan megmagyarázza, hogyan működik ez az összeköttetés, majd megtanít a tudatos teremtésre. Az alkalmazás technikáival és az általános bölcsességekkel kapcsolatos összes kérdésedre választ ad, amelyeket könnyű megérteni és használni.

Egészségi állapotod, anyagi helyzeted, az emberekhez fűződő viszonyod, karriered és minden más az univerzális törvények hatására alakul. Sokszor azért vagy frusztrált, mert bonyolultan gondolkodsz arról, amit kívánsz, és elfogadni vagy birtokolni is csak hasonlóan bonyolultan tudsz. Gyakran azért nem valósulnak meg a vágyaid, mert nem arra összpontosítasz, amit el akarsz érni, hanem annak hiányára. Ezzel állandósítod a hiány érzését, és így folyamatosan ezt kapod vissza. Az Univerzum mindig azt adja, amit kérsz, és minden kérésedre érkezik válasz. Ebből következően elérhetsz bármit, amire vágysz, amit igazán szeretnél!

Amikor gyermek voltál, agyad mindkét felét használtad. A bal félteke a logikáért felelős, a jobb félteke a kreativitásért. Ám mire felnősz, az oktatás hatására már csak a balt használod, kreatív feledet csaknem elveszíted. Biztos, hogy most is a bal feled működik, ha ezt gondolod: „Ó, hiszen ez butaság. Úgysem sikerülhet.” Mert ilyen a logikus éned. Mit tehetsz ez ellen? Kezdd el olvasni a könyvet, és a segítségével fejleszd mindkét agyféltekédet, különben racionális részed mindig el fogja nyomni kreatív oldaladat. Indulj el vágyaid nyomában a boldog és egészséges élet felé!

Richard Webster: Teljesítsd be vágyaidat! – A vizualizáció és a vonzás törvénye (Édesvíz Kiadó)

Képzeld el, milyen lenne az életed, ha azt tehetnéd, amit szeretnél, vagy az lehetnél, aki lenni szeretnél? Tekintsd át az életedet! Milyen körülmények között élsz? Milyen emberek vesznek körül? Kiváló egészségnek örvendsz? Boldog vagy?

Ha bármit megváltoztatnál, alkalmazd a teremtő vizualizációt! A népszerű szerző, Richard Webster hatékony rendszerével megvalósíthatod legrejtettebb álmaidat is! Remek gyakorlati tanácsaival könnyedén megoldhatsz minden menet közben felmerülő problémát. Az egyszerű gyakorlatok és módszerek segítségével életed minden területén javíthatsz, legyen szó egészségről, párkapcsolatról, karrierről, tanulásról vagy pénzügyekről. A teremtő vizualizáció az elme természetes képessége. Noha a sikeres emberek könnyebben élnek vele, bárki működésre bírhatja. Richard Webster kiváló tanácsaival te is beteljesítheted vágyaidat!

"A teremtő vizualizáció több pozitív gondolkodásnál. A pozitív gondolkodás rendkívül hatékony gyakorlat, és mindannyiunknak törekednünk kellene arra, hogy a nap folyamán a lehető legtöbb pozitív gondolatunk legyen. Ám a teremtő vizualizáció továbbmegy ennél. Olyan folyamat, amelynek során bizonyos pozitív gondolatokat megpróbálunk valóra váltani. A pozitív gondolkodás tehát egy lépés ennek elérésében."

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Gyógyíts tündérekkel!

Óvd meg a kapcsolataidat!

Öngyógyítás felsőfokon!

Minden, ami könyv – klikk ide!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend