Rendhagyó szerelmes történetek

Ha szereted a szerelemes történeteket, de már unod, hogy mindig ugyanaz a felállás, akkor az alábbi két kötet el fog varázsolni: a két nagyszerű könyvben tragédiákból alakul ki a mindent elsöprő szerelem.

2009.04.28. 14:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Peter Marshall: Tombol a hold (Könyvmolyképző Kiadó)

Az írói ambíciókat dédelgető munkásfiú, és a jó házból való úrilány jó eséllyel soha nem találkozott volna egymással, ha nem ugyanaz a váratlan tragédia töri szilánkokra álmaikat. Párhuzamos pályán futó életük kicsivel a végtelen előtt, egy mozgássérültek számára fenntartott otthonban keresztezte egymásét. Azzal, hogy egymásba szerettek, nem csupán felrúgtak minden társadalmi konvenciót, hanem harcot indítottak az élet teljességéhez való elidegeníthetetlen jogukért is. Harcuk dühödt, indulatos és elkeseredett. Nem csupán egy fiatalkori lázadás története, hanem mélységesen emberi hitvallás a másság elfogadásáért. Varázslatos írás: a morbid tragédiát ujjongó vidámság szövi át, összhatása felemelően katartikus.

Pat Conroy: Hullámok hercege (Könyvmolyképző Kiadó)

Pat Conroy olyan bombajó könyvet alkotott, hogy Barbra Streisand egy pillanatig sem habozott a regény megfilmesítését illetően – márpedig ő nem fog bele akármibe! Ez a fergeteges sikerű családregény eddig több mint 2 millió példányban kelt el, a filmet pedig Oscar-díjra jelölték. A férfi főszerepet Nick Nolte vállalta. – A könyv egy családi kapcsolat hátterét boncolgatja kegyetlen alapossággal – mondja Barbra Streisand a regényről. – A megfásult szülők lelki sebeit átörökítik gyermekeikre, és egyéb megrázkódtatások is megkeserítik a Wingo gyermekek életét. Mindezeken túl a Hullámok hercege egy gyönyörű szerelmi történet is, melyben egymásra talál egy férfi és egy asszony, szülő és gyermek, testvér és nővér – mindazok, akik eddig csak önmagukat szerették.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Ismerd meg a szerelem sötét oldalát!

Tudj meg többet a szerelemről!

Titkok és szenvedélyek

Minden, ami könyv – klikk ide!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend