Budai Gourmet – Budapest ízei a Millenárison!

Szereted a különleges ízeket, a finom borokat és ízletes sajtokat? Szívesen megismerkednél az ország neves borászataival és legjobb éttermeivel? Ha igen, akkor neked ajánljuk a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Budai Gourmet – Budapest ízei rendezvénysorozatot.

Budapest legjobb éttermei, az ország neves borászatai, ismert sajtkészítők és pezsgőgyárak mutatkoznak be idén is, az immár ötödik Budai Gourmet – Budapest Ízei Bor-, Pezsgő- és Sajtfesztiválon. A hazai gasztronómia e kiemelkedő seregszemléjén azt is megtudhatjuk, hogy a Dining Guide neves nemzetközi ínyencekből álló zsűrije miket sorol a legjobb magyar éttermek közé.

A rendezvényen jelen lesz a 2008-as év borásza, Konyári János, de itt lesz többek közt a Bock, Takler, Vida, Sauska és a St. Andrea pincészet, valamint neves francia, olasz és tengerentúli borok is szerepelnek a kiállítók között. Az idei esemény újdonsága a Gasztro Klub, ahol a közélet, a gasztronómia és a borászat egy-egy ismert szereplőjének részvételével zajlanak majd beszélgetések a kulinaritás világáról és az abban szerzett tapasztalatokról.

Időpont: 2009. április 30. – 2009. május 3.
Helyszín: Millenáris
Bővebb információk: www.budaigourmet.hu

Szöveg: Soós Anita
 
Tallózz a borfesztiválok között – klikk ide!

Még több

weekend