2009.04.29.@ 14.04

Megjelent Chris Isaak új stúdióalbuma!

Chris Isaak vadonatúj albuma április 17-én jelenik meg „Mr. Lucky” címmel. Az albumra 14 szerzemény került fel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Mr. Lucky, Chris Isaak lenyűgöző új mesterműve, megmutatja a tökéletes egyensúlyt a nagy szerelem eksztázisa és megszakadt szív agóniája között. A Mr. Lucky olyan szenvedélyes, mélyen átélt zenét mutat meg, mint korábban néhány Sinatra album. A 21. században a Mr. Lucky egy olyan dalciklus, mely szól a jó szerencséről, amit kiérdemeltünk, és a balszerencséről, amitől nem tudunk megszabadulni. Egészen a legelső daltól, mely a csodálatos és kínzó “Cheaters Town” az utolsó “Big, Wide Wonderful World” című dalig, Isaak egy sötét, ám gyönyörű utazásra visz minket. Egy olyan utazásra, melyet a sajátunknak érezhetünk.

„Jól, vagy rosszul, de ezek a dalok valóban azt mutatják meg valamilyen módon, hogy hol tartok most az életemben.” – meséli Isaak. „Azt nem tudnám megmondani, hogy ez a pont hol is van igazán, de az biztos, hogy amikor hallgatom ezeket a dalokat, mindegyik jelentéssel bír számomra. Az az igazság, hogy nagyon sokat adtam magamból a dalokban. Ha az emberek, akik hallgatják, rám ismernek a dalokban, akkor az azt jelenti, hogy jól végzem a dolgomat. Ugyanakkor azt gondolom, hogy bárki, aki már volt szerelmes, saját magára ismerhet a dalokban.”

Lenyűgöző karrierje során, egészen az 1986-os, lenyűgöző debütáló albumtól kezdve a csodálatos, legutóbbi albumig, Chris Isaak művészi módon mutatta meg a szerelem szép és csúnya oldalait, valamint más, mindennapos, az embereket érdeklő dolgokat.

Az összes bizonyíték ellenére az összetört szívről, ne essék tévedés, Chris Isaak nagyon szerencsésnek tartja magát. „Amikor ezt az albumot Mr. Lucky-nak neveztem el, vagy amikor a “Big Wide Wonderful World” című dalt énekelem, akkor egyáltalán nem lódítok. Az igazság az, hogy bárki, aki abból élhet, amiből én, azt kellene. hogy mondja, hogy ‘Köszönöm!’, minden egyes nap. Az összes fájdalom ellenére és az öröm miatt, ez egy csodálatos világ és én igenis tudom, hogy én vagyok az egyik legszerencsésebb pasi az egész világon.”

További információ: www.chrisisaak.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend