2009.05.08.@ 15.05

Egy előadás: Hétszer

Ha egy olyan színházi előadásra vágysz, mely egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat, nézd meg a Hétszer című abszurd vígjátékot! A darabot április 30-tól láthatod a Madách Színház Tolnay Szalonjában.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vegyünk egy általános jelenetet férfi és nő között, és nézzük meg, hogy teljesen különböző karakterekkel, más-más szituációkba helyezve, hogy szólnak ugyanazok a mondatok?

Lassan rájövünk, hogy az ösztönök mindenkinél közel egyformán működnek, legyen az illető öreg, fiatal, színész, vámpír, majom vagy ufonauta. Erről szól a Hétszer. Az előadás közben elkerülhetetlen, hogy ne nevessünk egy nagyot – akár saját magunkon is.

A darab férfi főszereplőjét, Nagy Sándort nem kell bemutatni a musicalszerető közönségnek, hiszen a fiatal színész olyan darabokban bizonyított, mint például a Volt egyszer egy csapat, a Producerek, az Operaház Fantomja vagy a József és a színes szélesvásznú álomkabát.
Emellett a háromszoros platinalemezes Adagio együttes tagja.

Erdélyi Tímeának, a Barátok közt egykori Tildájának nevét pedig egyre gyakrabban olvashatjuk – többek között a Szegedi Nemzeti Színház oldalán. Olyan előadások fűződnek nevéhez, mint A diótörő, Mr. A., és A kávéház.

A Hétszer c. darabot Illés György írta és rendezte. A produkciót április 30-tól láthatjuk a Madách Színház Tolnay Szalonjának színpadán.

Címkék: előadás hétszer

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend