2009.05.11.@ 15.05

A vonzás törvénye – Egy legenda, és ami mögötte van…

A május 20-i Mesterkurzus Pódiumon egy igazi titok nyomába ered Müller Péter író és Dr. Kígyós Éva pszichológus, agykontroll-oktató.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vajon, tényleg mi magunk teremtjük saját életünk valóságát? Befolyásolhatjuk, hogy mi történjen velünk? Valóra válthatjuk irreálisnak tűnő vágyainkat is? A rosszat jóval írhatjuk felül? A vonzás törvénye ugyanis nem kevesebbet ígér. De amennyiben ezek mind igaz és bármelyikünk által megvalósítható lehetőségek, akkor mi az oka, hogy tapasztalataink nem ezeket az optimista elképzeléseket igazolják? Talán valamit rosszul csinálunk?

Manapság rengeteget hallhatunk a vonzás törvényéről, mely bár nem új keletű elmélet, a széles köztudatba csak néhány évvel ezelőtt került be. Lényege, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki, és a hasonló a hasonlót vonzza. Ha pedig ez így van, akkor az ember gondolatai közvetlenül befolyásolják, irányítják élete valóságát, akár tisztában van ezzel, akár nincs. Ez nagy felelősség – de egyben óriási lehetőség is!

Aki a vonzás törvényét képes tudatosan működtetni, az újrateremtheti az életét, megtöltve mindazokkal az értékekkel, amelyek addig hiányoztak belőle. Gondolataink, de főleg érzéseink segítségével döbbenetes sikereket érhetünk el. Amiről mélyen, kétségek nélkül elhisszük, hogy lehetséges, az valósággá válik – de akár saját szerencsétlenségünk kovácsai is lehetünk, ha gondolataink és érzéseink a tudatalatti szintjén negatívak.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a vonzás törvénye csupán legenda vagy működtethető valóság, akkor érdemes elmenned május 20-án az IBS Színpadra. Ha szeretnél gyakorlati tanácsokat kapni ahhoz, hogy miként használhatod tudatosabban azt a titokzatos erőt, amit talán már magad is megtapasztaltál életedben, akkor mindenképpen a Mesterkurzus Pódiumon a helyed.
Két fantasztikus előadó, Müller Péter és Dr. Kígyós Éva osztja meg gondolatait egy olyan „törvényről", amelyben már sokan hisznek, de még kevesen tudják következesen a saját szolgálatukba állítani.

További információ: www.mesterkurzus.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend