2009.05.12.@ 14.05

Jazz kettesben

Varga Feri és Balássy Betty ezzel az albummal méltán bizonyítják, hogy világszínvonalon képesek bemutatni ezeket az igazi dalgyöngyszemeket úgy, hogy a saját egyéniségüket megtartva egy különleges zenei ötvözettel teszik a dalokat igazi csemegévé. A „Jazz kettesben” szórakoztató, de egyben szakmailag is sikervárományos album, amely május közepén jelenik meg!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szakmai körökben már régen nem titok, hogy Betty pályájának legelső sikereit jazz vonalon érte el, amit több nemzetközi dalversenyen elnyert díj, elismerés is kellőképpen bizonyít. Arról talán beszélni sem érdemes, hogy Al Jarreau-val együtt énekelni az élményen túl már önmagában is fantasztikus elismerés, és Betty ezt az érzést átélhette.

A művész házaspár több éves boldog együtt zenélésének komoly állomása ez az album, hiszen Bettynek sikerült Ferit egy olyan zenei fejlődésen keresztül varázsolni, ami valóban bámulatos teljesítmény, és mindezt elérni csak nagy türelemmel és szerelemmel lehetséges. Az albumon 10 dal található valamint plusz két különleges zenei betét, amely egyikét az album zenei producere és hangszerelője Szabó Zé instrumentális szerzeményének virtuóz zongorajátékával kényezteti a hallgatót, a másik zenei meglepetés pedig Betty „Csillagok, csillagok” című magyar népdal gyönyörű előadása. Az album további felvételei között szerepel a Makin’ Whooppe, amelyet a hazai közönség „Ez történt Lellén” címmel G. Dénes György magyar szövegével ismerhet. Betty előadásában hallhatjuk még: „Rendezvous”, „Never too late”, „Quizas”, „You go to my head” és a „Windmills of Mind” című dalokat. Feri szóló dalai az albumon: „Have you met Ms. Jones”, „Orange colored sky”. Duettben pedig még egy csodálatos Jose Felliciano és Gloria Estefan dal került fel spanyol nyelven a lemezre „Tengo” címmel. Magyar szerzemény is helyet követelt magának a lemezen, amelyet Kálmán Tamás és Nagy Zoltán szerzőknek köszönhetünk, akik az „Ó kedves” címmel engedték útjára a dalt. Az album hallgatásához javasolt egy finom illatos szivar és egy pohár kellemes konyak!

További információ: www.vargaferi.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend