Lemez és koncert: a Magna Cum Laude jubileumi ajándéka

Ha te is szereted a Magna Cum Laudét, akkor irány a legközelebbi lemezbolt, és szerezd be legújabb albumukat. De hogy élőben is élvezhesd a fantasztikus hangulatot, látogass el jubileumi koncertjükre!

A méltán közönségkedvenc Magna Cum Laude idén ünnepli első igazi jubileumát. A zenekar tíz éve, 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. Az elmúlt évtized legnagyobb magyar könnyűzenei felfedezése, a Magna Cum Laude üstökösként robbant be a köztudatba már első kislemezeivel, és azóta is töretlenül halmozza sikereit és díjait.

A kivételes tehetségű zenészek fergeteges hangulatot varázsolnak közönségüknek klubkoncertjeiken és az ország legnagyobb fesztiváljain egyaránt.

Májusban megjelenő legújabb albumuk a zenekar tízéves fennállása előtt tiszteleg, már sejtelmes címében is: KilencszázKilencvenKilenc.

Június 5-én pedig a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán lévő jubileumi és lemezbemutató koncerten lesznek először hallhatóak a várva várt új album dalai, de természetesen nem múlik el majd az este a Lemegy a nap, Minden állomás, a Vidéki sanzon, a Színezd újra és az első évtized összes többi slágere nélkül.

A két órás szédületes koncert vendége a Tankcsapda frontembere, Lukács László lesz, aki Misivel, Tibivel, Misával és Imivel közösen csap majd a húrokba néhány szám erejéig.

Még több

weekend