2009.05.18.@ 14.05

Valósítsd meg céljaidat!

Három újdonságot ajánlunk a figyelmedbe, melyek mind a lelkedet ápolják, ezáltal közelebb hozva téged céljaid megvalósításához! Mert a boldogság, a gazdagság, és terveid megvalósítása csak és kizárólag tőled függnek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Deepak Chopra: Miért nevet Isten? (Édesvíz Kiadó)

A nevetés a legegészségesebb válasz, amit az életedre adhatsz. A sikeres szerző, Deepak Chopra üdítően friss nézőpontból közelíti meg új könyvében a spiritualitás témáját. Egy komikus és az ő kéretlen mentora kitalált történetén keresztül mutat utat, és vezeti vissza az olvasót a reményhez, az örömhöz, sőt, a megvilágosodáshoz – és mindezt úgy, hogy aki vele tart, biztos lehet benne, hogy mindvégig jól fog szórakozni.

Ismerkedjünk hát meg Mickey Fellows-zal! Jóllehet sikeres Los Angeles-i komikus, mégis átlagember, akinek megvannak a maga félelmei, önző vágyai és függőségei. Apja halála után találkozik egy Francisco nevű titokzatos idegennel, aki örökre megváltoztatja az életét. Francisco különös találós kérdések elé állítja Mickey-t, ő pedig belemegy a játékba, és nekivág, hogy felfedezze saját életét. Sorra megvizsgálja lényének azokat a részeit, amelyeket addig gondosan elnyomott, és poénok mögé rejtett. Végül pedig rájön, hogy az igazi humor segít megnyílni a szellem hatalma előtt, és képessé teszi, hogy végre valódi kapcsolatot alakítson ki a körülötte élőkkel.

A Miért nevet Isten? nagy adag humorral és valós, gyakorlati tanácsokkal bizonyítja be az olvasónak, hogy minden helyzetben van miért hálásnak lennünk, mert mindig ott rejlik valahol a bőség ígérete, és hogy az elénk tornyosuló akadályok valójában álruhába öltözött lehetőségek. Végtére is nincs szükségünk konkrét okra, hogy vidámak legyünk. A nevetés ereje mindnyájunkban ott szunnyad, és csupán arra vár, hogy szabadjára engedjük.

"Deepak rámutat, hogy a világ sötétségében mindig gyújthatunk egy gyertyát, ez pedig nem más, mint a humor; és arra ösztönöz bennünket, hogy ne a sötétségre, hanem a gyertya fényére koncentráljunk. Hogy miért nevet Isten? Mert érti a viccet." (Mike Myers színész-komikus)

Kurt Tepperwein: Életcélok (Édesvíz Kiadó)

Hogyan válasszuk meg életcéljainkat?
Nem az az igazán fontos kérdés, hogy miként érjük el életcéljainkat, hanem hogy milyen célokat tűzünk ki magunk elé. Tudatosítsd hát álmaidat! Vajon tényleg a saját céljaidat követed nap mint nap, vagy munkaadód, családod, barátod terveit igyekszel megvalósítani? Ismerd hát fel a szívedben és elmédben lakozó valódi célokat, amelyek egy hitelesebb élet zálogai. Add át magad nekik, és engedd, hogy a boldogabb jövő felé vezessenek.

Hogyan ébresszük fel a bennünk szunnyadó zsenit?
Veled is gyakran megesik, hogy a jó gondolatok és ötletek már a nyelveden volnának, mégsem tudsz élni velük? Ez azért van, mert nem használjuk újító módon a bennünk rejlő adottságokat. Túl mereven gondolkodunk, ami csírájában fojtja el kreativitásunkat. Pedig a zseni bennünk szunnyad, és bármikor felébreszthető!

Hogyan legyünk saját életünk szakértői?
Mi a záloga a sikernek, a boldogságnak és az elégedettségnek? A válasz: bizonyos szellemi alapelvek, amelyek minden sikeres emberben megvannak, és amelyeket te is elsajátíthatsz és alkalmazhatsz. A szerző hét „SIKER-tulajdonságot” mutat be, amelyek segítségével te is megtanulhatod, hogyan formáld énképed, ösztönözd és irányítsd önmagad!

Hogyan legyünk életünk tervezőmérnökei?
Semmilyen iskola vagy egyetem nem taníthat meg minket arra, hogy miként kell kézbe vennünk sorsunk irányítását. Ugyanakkor erősen vágyunk erre, és folyton előttünk lebeg az értelmetlenül eltékozolt élet rémképe. Akár egy jó építőmester, szeretnénk megalapozni, tető alá hozni és berendezni a rendelkezésünkre álló időt. A szerző gondolatai és bölcsességei nemcsak alapot, de felépítményt is szolgáltatnak egy sikerekben, boldogságban és egészségben gazdag élethez.

Bob Proctor: Gazdagnak születtél! (Édesvíz Kiadó)

Minden emberi lény gazdagnak született, csak a legtöbben ideiglenesen éppen pénzszűkében vannak. Mindenkiben megvan a képesség, hogy valóra váltsa álmait. Most rajtad a sor! Ez a könyv életed Aladdin-lámpása lehet; 25 év gyakorlati tapasztalatait találod benne. Olyan emberek is hatalmas vagyonra tettek szert általa, akik alig-alig tudták biztosítani alapvető szükségleteiket. Mások pedig, akiket nyomasztó problémáik tettek elkeseredetté, boldog, kiegyensúlyozott személyiséggé váltak a segítségével.

Itt az ideje, hogy másképpen viszonyulj a pénzhez! Az egész életedet képek vezérlik, ezért pontosan ismerned kell az elmédben megalkotott képeket, amelyek meghatározzák a felfelé és előre, azaz a vágyott cél irányába tett lépéseid eredményeit. Rá fogsz ébredni, hogy valójában társteremtő vagy! Megérted, hogy „az embereket szeretni, a pénzt pedig használni kell”, semmiképp sem fordítva. Célod felé közeledve az útszélen hagyhatod a kisebbségi érzéseket és a kételkedést saját képességeidben. Megtanulod mágnesként magadhoz vonzani a vágyott dolgokat.

A puszta olvasás azonban nem fogja elérni a céljaidat helyetted. Minden fejezetet és fogalmat alaposan tanulmányozz át, hiszen lehetnek bármilyen egyszerűek és könnyen érthetőek, de alkalmaznod kell őket a gyakorlatban is, hogy elérd céljaidat!

Készen állsz a benned rejlő gazdagság kiaknázására? Indulj hát el egy új életmódhoz vezető úton! Lépésről lépésre, fejezetről fejezetre szabadítsd fel magadban a jólét hatalmas, mélyben szunnyadó lehetőségeit!

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Teljesítsd be vágyaidat!

Gyógyíts tündérekkel!

Óvd meg a kapcsolataidat!

Minden, ami könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend