2009.05.26.@ 15.05

Zséda: Rouge koncertshow a Budapest Sportarénában!

Szereted Zséda zenéjét, és el sem tudsz képzelni jobb szórakozást, mint hogy őt hallgatod? Akkor megsúgjuk, hogy van ennél jobb: hallgasd őt élőben május 28-án, a Budapest Sportarénában!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Különleges zenei élménnyel szeretné megajándékozni rajongóit Zséda: a gyönyörű hangú énekesnő május 28-án, a Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet, melynek során régi és új dalai is felcsendülnek.

A koncert zenei anyaga egyrészt az elmúlt 15 év legjavából áll, másrészt Zséda új lemezének, a Rouge-nak legjobb dalait is hallhatja majd a közönség. A dalok mindegyikéből árad az a nőiesség, érzékiség és elegancia, melyek az énekesnő személyiségét is jellemzik.

Érdekesség, hogy Zsédát nyolc különböző ruhakölteményben láthatjuk majd a fellépés során, melyeket Náray Tamás álmodott meg számára. Ezek mellett a koncertre speciális fellépőcipők is készültek, melyeket Vágó Réka cipődesigner tervezett az énekesnőnek.

Zséda vendégei a Bolyki Brothers és Ferenczi György lesznek, akiknek színpadra lépése minden bizonnyal még inkább emeli majd a látványosnak ígérkező show fényét.

Hagyd, hogy téged is elvarázsoljanak Zséda gyönyörű, finom és elegáns dalai!

A koncert helyszíne és időpontja: Papp László Budapest Sportaréna, 2009. május 28. 20h

Jegyárak: 4900 Ft, 6900 Ft, 8900 Ft

További információ: www.zseda.hu
 

Címkék: budapest koncertshow Rouge sportarénában! zséda

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend