2009.05.27.@ 15.05

A dolgok állása – thriller Russell Crowe-val a főszerepben

A történet egy szövevényes gyilkossági ügy körül forog, tele feszült és fordulatos jelenetekkel, amiből nem hiányozhat sem a szerelmi szál, sem pedig a kettősség a barátság ereje és az igazság keresése közt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A dolgok állása (State of Play) olyan nagy neveket vonultat fel, mint Russell Crowe, Ben Affleck, Helen Mirren és Rachel McAdams. Kevin Macdonald – Paul Abbott BBC minisorozata alapján – rendezte a filmet, amit 2009. május 28-tól vetítenek a hazai mozik.

Stephen Collins (Ben Affleck) feltörekvő politikus, a becsültesség és igazságosság élharcosa. Ambíciói és elszántsága egyre nagyobb nevet hoznak számára politikai körökben. Ő a védelmi kiadásokat felügyelő bizottság elnöke, amely éppen egy kínos és nagy port kavaró ügynek akar a végére járni. Eközben meghal az asszisztense, aki egyébként titokban a szeretője.

A kongresszusi képviselő régi barátját, Cal McAffreyt (Russell Crowe) kéri meg, hogy segítsen kideríteni, mi történt a lánnyal. Cal, aki már 15 éve a Washington Globe újságírója, egy másik ügy kapcsán is kutakodni kezd, de hamar kiderül, a két esetnek nagyon is köze van egymáshoz. A nyomozásban társául szegődik a fiatal Della Frye (Rachel McAdams), a lap internetes oldalának szerkesztője.

A szálak bonyolódnak és egyre szövevényesebbnek tűnik az ügy. Miközben Cal és Della a gyilkos kilétét kutatják, McAffrey egy olyan eltussolási ügyre akad, amely alapjaiban rengetheti meg az ország hatalmi struktúráját. A mélyre eltemetett titkok egymás után kezdenek felbukkanni. Úgy tűnik, semmi sem az, aminek látszik, így Cal-nak nehéz döntéseket kell meghoznia…

Aki egy igazán dinamikus, izgalmas fordulatokkal teli mozira vágyik, annak mindenképpen ajánljuk A dolgok állását. A film országos bemutatója 2009. május 28-án lesz.

Címkék: állása crowe-val dolgok főszerepben russell thriller

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend