2009.05.29.@ 15.05

Dedikáld az új Mesterkurzus-könyvet!

Június 5-én, a könyvhét alkalmából jelenik meg a Mesterkurzus-sorozat legújabb kötete! A szerzők június 6-án, este 8-kor dedikálnak a Vörösmarty téren a Jaffa Kiadó standjánál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bácskai Júlia-C.Molnár Emma-Mester Dóra-Popper Péter: Szeretők – A titkos viszonyok lélektana (Jaffa Kiadó)

Felmérések szerint a tartós kapcsolatban élő nők és férfiak közel 50%-ának volt már szeretője. A házasságok fele válással végződik, aminek leggyakoribb oka a külső kapcsolat. Aki volt már hasonló szituációban, jól ismeri a képletet: a társ előtt titkolózni kell, a szerető döntést vár tőlünk. Úgy érezzük, egyikükről se akarunk lemondani, miközben a helyzet egyre több fájdalmat okoz mindenkinek.

Vajon, a pszichológia szerint milyen tényezők vezetnek a titkos harmadik felbukkanásához? Mitől függ, hogy a dilemma végül a társ vagy a szerető javára dől el, s hogy e választás kiállja-e az idő próbáját? Meddig érdemes várni a tétovázó partner döntésére, s melyik az a lélektani pillanat, amikor akár érzelmeink ellenére is lépni kell? Helyreállítható-e még a bizalom egy szerelmi háromszög história végeztével?

Megannyi fontos kérdés, melyekre a válaszok sokszor életünk további irányát határozzák meg. Éppen ezért nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni a kimondatlan, talán mindhármunk számára rejtett motivációkat is. Ebben kívánnak segíteni a Mesterkurzus legújabb kötetének szerzői.

Június 5-én, este 8 órakor a szerzők a Vörösmarty téren fogják dedikálni legújabb könyvüket a Jaffa Kiadó standjánál!

Kapcsolódó cikkek:

Mesterkurzus: Szeretők – Miért mehet tönkre egy kapcsolat?

Mesterkurzus: Szeretők – A házas férfi esete a független nővel

Mesterkurzus: Szeretők – Mitől csábul el a férfi?

Címkék: dedikáld mesterkurzus-könyvet!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend