2009.06.04.@ 15.06

Egyél egy jót a Magyarok Nagy Asztalánál!

Tudjuk, hogy folyton fogyókúrázol, főleg mert van rá ígéret, hogy hamarosan megérkezik a bikiniszezon, mi most mégis egy nagy evésre invitálunk. Látogass ki június 5. és 7. között a budapesti Vajdahunyad várba, a Magyarok Nagy Asztala rendezvényre, és kóstolj meg mindent, amit csak a szemed megkíván!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A három napos, ingyenes rendezvényen megismerheted történelmünk kiemelkedő momentumait, ételeit, italait a Honfoglalástól egészen napjainkig. Az idén pedig nem más a fő témája az eseménynek, mint a hal. Kaphatsz ötleteket, hogy miként lehet a halat változatosan elkészíteni, hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy az egészségtudatos táplálkozás egyik alapjáról beszélünk. De persze ha nem kimondottan rajongsz a sikamlós finomságokért, akkor is találhatsz fogadra való ínyencséget, hiszen lesz ökörsütés, óriásbográcsban főtt halászlé, mangalica húsok, szürkemarhából készült finomságok is. Azért, hogy az ételek igazán jól csússzanak, magyar borok, finom pálinkák és hazai gyártású sörök nedvesítik a vendégek torkát.
Ha pedig nézelődésre vágysz, akkor neked készülnek a kézművesek, de lesz még igazi lakodalmas vetélkedő is, amelyen 35-40 fős lakodalmas csapatok versenyeznek egymással.
Cosmo-tipp: már pénteken munka után látogass ki a helyszínre, hiszen 17 órától Mixer versennyel indul a három napos gasztronómiai és kulturális kavalkád.
 

A fesztivál teljes időtartama alatt a Mezőgazdasági Múzeum is ingyenesen látogatható.

Időpont:
Június 5. péntek: 16:00-22:00
Június 6-7. szombat-vasárnap: 10:00-22:00

Bővebb programinformáció: www.amagyaroknagyasztala.hu
 

Címkék: asztalánál! egyél magyarok nagy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend