2009.06.05.@ 15.06

Contact – musicalfantázia a Madách Színházban

Ha különleges színházi élményre vágysz, van egy remek ötletünk számodra: nézd meg a Contact című musicalt a Madách Színházban! A darab három történetből áll, melyek az emberi kapcsolatokról szólnak – nem annyira szavakkal, mint inkább zenével és tánccal.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Contact hagyományos kétrészes musicalnek készült, később találta meg sajátos formáját. Kiderült, hogy a figurák nem kívánnak énekelni, táncolni viszont nagyon is akarnak! Végül egy különleges musical született három történetből, táncos színészekkel és színész táncosokkal – a mű a tánc és a dráma elegye.

Az eredeti produkciót 1999-ben mutatták be New York-ban, a Lincoln Centerben, majd a Broadway-n. A Contact több mint ezer előadást ért meg. A zene modern rockzenéből és klasszikusokból áll – Csajkovszkij, Bizet, Grieg és mások műveiből. A londoni West Enden a Queen’s Theatre-ben mutatták be, 2002-ben.

A Madách Színház a Contact-ot Susan Stroman eredeti koreográfiájával mutatja be, aki színházi és filmrendező, koreográfus és előadóművész. Stroman ezzel a produkcióval elnyerte a legjobb musicalért járó Tony-díjat, valamint további munkáiért összesen 13 elismerést tudhat magáénak.

A szereplők kiválasztása meghívásos meghallgatás után történt. Az előadásban színre lépnek a Madách Színház színművészei, táncművészei, a Magyar Állami Operaház balett együttesének vezető művészei, valamint a KFKI Kamarabalett tagjai.

A darabot legközelebb június 19-én, 20-án és 21-én láthatjátok a Madách Színházban.

Bővebb információ:
www.madachszinhaz.hu

Címkék: contact madách musicalfantázia színházban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend