2009.06.09.@ 15.06

Terasz a város szívében!

Végre kezd visszatérni a jó idő, és mi más bizonyítaná jobban a nyár közeledtét, mint a szabadtéri szórakozóhelyek megnyitása. Íme a legújabb, amely a város szívébe csalogat mindenkit, aki egy kis üldögélésre, beszélgetésre, vagy éppen zenehallgatásra, esetleg színházi előadásra vágyik. A neve pedig nemes egyszerűséggel csak Terasz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Budapest legtutibb koncertszínháza és gasztro-tere nyílik június 10-én a Városligeti Műjégpályán. Mindennap hangulatos látványkonyha vár, ahol időről-időre sztárséfek látnak vendégül, de ha arra vágysz, lakomázhatsz a Tapas-, a Sushi-, vagy éppen a Palacsintabárban. 10 órakor nyitnak a kávézók, délben a látványkonyha, 16 órától pedig minden más, mi szem-szájnak ingere. Közben délutánonként a pódiumon érdekes emberek előadását, beszélgetéseit hallgathatod meg, esténként pedig utcazenére kapcsolódhatsz ki.
De ne feledd, hogy nem csak ejtőzés vár a Teraszon! Kulturális éhségedet is maximálisan kielégítheted: a Republictól a Szegedi Kortárs Baletten át egészen a Bárka Színház előadásáig mindenki fellép, aki számít. Erre jegyeket már most vásárolhatsz.
Ha pedig egy kis bulira vágysz, akkor érdemes esténként 10 órától kilátogatni, ugyanis a Royal Club színpadán dj-k és zenészek gondoskodnak a talpalávalóról.

Mindez még nem eléggé keltette fel az érdeklődésedet? Akkor klikk a www.terasz09.hu oldalra, utána pedig irány a Városliget!

Címkék: szívében! terasz város

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend