2009.06.10.@ 15.06

Miller 2009! – szabadtéri koncert-show a Margitszigeten

Nagyszabású koncertre készül Miller Zoltán. A művész június 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lép fel, igazi csemegét kínálva a minőségi zene szerelmeseinek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miller Zoltán nyári szabadtéri koncertje a Miller 2009! nevet kapta. Ez nem véletlenül nem egyezik a művész tavaly megjelent első szólólemezének címével, a Fehér és Feketével, hiszen Miller Zoltán nemcsak a lemez dalaiból válogat a közönség számára.

Annyi biztos, hogy elhangzik a művész hat saját szerzeménye: az előadó olyan dalokkal is készül, melyeket tőle még nem, vagy csak nagyon ritkán, szűk körben lehetett hallani. Emellett jó hír a Csináljuk a fesztivált! rajongóinak, hogy Miller Zoltán ezúttal is átnyújt majd egy kisebb dalcsokrot kedvenc műsoruk idei szériájából.

A koncert sztárvendége Mészáros Árpád Zsolt lesz, aki nem tudott ellenállni barátja felkérésének. Neve hallatán nem titok többé, hogy a repertoárt musicalek is színesítik egy közel 20 perces blokkban: a két előadó olyan musicaldalokból válogat majd, melyeket ők ketten még soha nem énekeltek együtt.

Míg a tavalyi koncerteken a minőségi zenei élmény mellett nagy hangsúlyt kapott a közönséggel való közvetlen kapcsolat is, addig az idén – kihasználva a szabadtéri színpad előnyeit – mindezek mellett egy látvány- és showelemekkel tűzdelt nagyprodukcióra számíthatnak azok, akik jegyet váltanak 2009. június 19-re, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

Jegyek az Interticket jegyirodákban és a helyszínen kaphatók.

Bővebb információ: www.millerzoltan.hu

Címkék: 2009 koncert-show margitszigeten! miller szabadtéri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend