2009.06.12.@ 15.06

21 olimpiai bajnok 1 medencében!

Mit szólnál egy olyan programhoz, amin egyszerre találkozhatsz 21 vízilabdás sráccal, akik még olimpikonok is? Ugye jól hangzik? Bizony ez az álmod valóra válhat június 19-én a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy jótékonysági gálaműsor keretein belül egymás ellen játszanak az elmúlt 12 év olimpiai bajnok vízilabdázói. A mérkőzés célja a mára példaképpé vált játékosok ünneplése, a válogatottságtól visszavonult játékosok méltó köszöntése. A mérkőzésen egy medencében játszik majd a jelenlegi, a római világbajnokságra készülő válogatott és a 21 olimpiai bajnok vízilabdázó. A mérkőzés teljes jegybevételét a gálán fellépő játékosok a magyar vízilabda-utánpótlás támogatására ajánlották fel.

Program

„Nem egy szokványos vízilabda mérkőzést, hanem gálaprogramot szeretnénk létrehozni, melynek csúcspontja az olimpiai bajnokokból álló csapatok egymás elleni mérkőzése, a játékosok méltó köszöntése.” – mondta Székely Bulcsú, az esemény szervezője, majd hozzátette: „A mérkőzést kiegészítő programokkal, közönségjátékokkal és a szünetekben látványos bemutatókkal ötvözzük.”

Így a kapunyitást követő egy órában lehetőséged lesz autogramot kérni például Kásás Tamástól, Madaras Norberttől vagy Steinmetz Ádámtól, és még közös fotót is készíthetsz velük. Az egyedülálló mérkőzés 20:30-kor kezdődik. A játék szüneteiben sem fogsz unatkozni: Feke Pál dalai, közönségjátékok és olimpiai visszaemlékezések biztosítják a felhőtlen szórakozást.

És persze a vízilabdás srácoké a főszerep: a fiúknak olyan feladatokban kell bizonyítaniuk, mint a labda pörgetése egy ujjal vagy annak bedobása félpályáról csavarva. Bebizonyítják emellett azt is, hogy a medencében focizni is lehet, mivel az egyik feladatban az lesz a győztes, akinek a legmesszebbre sikerül a vízben elrúgnia a labdát.

A rendezvényről további információt a wwww.pologala.hu honlapon találsz.

Címkék: bajnok medencében! olimpiai

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend