2009.06.16.@ 14.06

Pokoli báléjszakák és vérfarkas szupermodellek!

Ha szereted a Twilightot, a vámpírokat, és egyéb fantasztikus karaktereket, akkor a Pokoli báléjszakák öt vérfagyasztó történetével biztosan elnyeri a tetszésedet! A szupermodellek élete sem könnyű, főleg, ha van egy sötét titkuk: nevezetesen, hogy vérfarkasok…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Stephenie Meyer, Meg Cabot, Kim Harrison, Michele Jaffe, Lauren Myracle: Pokoli báléjszakák (Könyvmolyképző Kiadó)

Áll a bál, de para! Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények. Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba… Márpedig ő nem azért kért fel, hogy a toiletted dicsérje… Némely estély akciódússá fajul, olykor kivégeznek egy harapós kedvű vámpírt, angyalok csapnak össze démonokkal, szóval valamivel izgalmasabbak, mint egy retro öltönyös DJ szövegelése, és a lakásból sem kell kimozdulnod. Az ajtóval ne bajlódj, vagy bejönnek, vagy nem… Szóval, engedd el magad! Rémes estéd lesz!

Ronda THOMPSON: Egy vérfarkas szupermodell vallomásai (Ulpius-ház Kiadó)

Szupermodell. Sikerre éhes, és még valamire… Lou Kipinski. A férfiak megőrülnek érte. Bársonyos fehér bőre, formás hosszú combjai, milliódolláros mosolya a modellvilág első számú csillagává avatja. Gyönyörű nő… halálos harapással. Egyedül gyerekkori barátnője tudja a szörnyű titkot, hogy Lou havonta egyszer vérszomjas fenevaddá változik, farkasszőr lepi el a testét, éles tépőfogai nőnek, és nem kegyelmez… Két nőt holtan találnak New Yorkban, akik hasonlítottak Loura. A nyakukon marták meg őket. Miközben egy szadista fenevad liheg a nyomában, Lou-t rémálmok gyötrik; szenvedélyes szeretkezések, melyek szörnyű mészárlásba torkollanak. Vajon tényleg az ünnepelt sztár járja éjjel az utcákat zsákmány után kutatva? Ahelyett, hogy ugatná a holdat, Lou magándetektívet fogad, aki szintén nem akárki… A New York Times bestsellerírója, Ronda Thompson felejthetetlen karaktert teremt napjaink „báránybőrbe bújt farkas” történetében. Celebek, sztárok, modellek és rajongók; mind mások, mint aminek képzeljük őket. Sikerkönyve humoros, izgalmas és szenvedélyes bepillantás a modellvilág színfalai mögé.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Lépj be újra az Alkonyat varázslatos világába!

Ismerd meg a szerelem sötét oldalát!

Hátborzongató olvasmányok!

Minden, ami könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend