2009.06.22.@ 15.06

Újra itt a Kertmozi!

Idén 6. alkalommal települhetnek ki a kertmozi szerelmesei a város szívébe, a Westend Milleniumi tetőkertjébe. A Tér-Film-Zene Fesztivál egészen augusztus elejéig várja változatos programjaival az odalátogatókat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ahogy azt már megszokhattuk, újra beindul az élet a város felett, hiszen minden nap 18 órától gyerekprogramokkal, 18.30-tól archív felvételekkel, 19.30-tól koncertekkel, és egész estés filmekkel vár minden érdeklődőt a Tér-Film-Zene Fesztivál. Idén különleges programmal bővült az ingyenes fesztivál repertoárja: Ötórai tea-tánc címen, minden vasárnap 19.30-tól a táncolni vágyók kedvében járnak a szervezők.

Ebben az évben is számtalan nagy magyar filmet, köztük az idén elhunyt Bacsó Péterre emlékezve több klasszikust is vetítenek, de annak sem kell aggódnia, aki csak egy kis zenehallgatásra vágyik. Itt lép fel július közepén például a Mystery Gang, Kapócs Zsóka, Détár Enikő és még sokan mások. Mindezt pedig a jól megszokott hangulatos környezetben, nyugágyból élvezhetjük.

Nem kell elkeseredni a vidékieknek sem, hiszen idén már kilenc város csatlakozott a programhoz, így például Baján, Szombathelyen, vagy éppen Szegeden is részt vehettek a budapestihez hasonló háromnapos rendezvényeken.

Bővebb információkért, valamint részletes programért kattints: www.terfilmzene.hu!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend