2009.06.25.@ 15.06

Coco Chanel – a divat nagyasszonya

Coco Chanel életéről filmet készítettek a gyönyörű Audrey Tautou főszereplésével, amit június 25-étől te is megtekinthetsz a mozikban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája. Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel. Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat. Egy kezdő kurtizán, aki túl sovány, és akinek menedéket védelmezője, Etienne Balsan nyújt a könnyűvérű nőcskék és az éjszakai császárok világában. Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja. Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja. Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára.

Emlékek, szerelmek, szenvedély, parfümök, szabásminták. 1950-es évek Párizsában járunk, Coco Chanel már 70 éves, de még most is hihetetlen számára, hogyan vált a divat világának királynőjévé. A legendás Chanel-divatház megalapítója végre filmvásznon, Audrey Tautou mesteri játékában. Ez a remekmű nem csak Coco varázslatos életébe vezet be minket, de láthatjuk küzdelmét a társadalommal, melyet saját elvei alapján megvet és részesei lehetünk fájdalmas bánatának is.

Kapcsolódó cikkek:

Másnaposok – egy őrült legénybúcsú Las Vegasban

Buli, csajok, rock’n’roll – ez a Rockhajó!

A dolgok állása – thriller Russell Crowe-val a főszerepben

Minden, ami mozi!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend