2009.06.26.@ 15.06

Nézd meg a nagyokat az MTV Icon-on!

Ugye emlékszel, hogy mekkora bulik voltak korábban is a siófoki Nagystrandon az MTV Icon keretein belül? Esetleg még nem voltál? Nos, akkor itt az ideje, hogy te is tiszteleted tedd a legendák, valamint a dalaikat feldolgozó mai bandák előtt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezen a nyáron nem kisebb ikonok örökzöldjeit hallgathatod meg egy-egy nyári éjszakán, mint a Hungária, Demjén Ferenc és az Edda. Koncertenként 12+1 népszerű előadó tiszteleg a nagyok előtt: általában egyedi produkcióval, szokatlan felállásban vagy különleges hangszereléssel mutatják be a régi nagy slágereket – egyetlen este alkalmával.

Június 27-én, szombaton az évadot (és a Coke Clubot is egyben) a Hungária tribute koncert nyitja. Ahogy megszokhattuk, most is ismert és elismert hazai zenészek lépnek a színpadra: Roy és Ádám Trió, Kowalsky meg a Vega, Kaukázus, Zséda, Pokorny Lia és a Free Style Chamber Orchestra, Zorall, Prison Band, Alvin és a Mókusok. Ha egy kicsit folkosabb zenére vágysz, akkor neked zenél a Folk Free és a Kistehén, a Gonzo hozza majd az anglomán stílust, míg a Yellow Spots sokkoló színpadi show-val jelentkezik.

És hogy ki az a +1? Idén először az ország minden tájáról pályázhattak együttesek erre a megtisztelő, Tizenharmadik zenekar pozícióra, és ennek a körnek a nyertese a székesfehérvári Escape lett! Mindezt természetesen Fenyő Miklós és társai is végignézik a páholyból, te pedig ingyen csavarhatod fel a szőnyeget, vagy éppen limbózhatsz a fehér homokos parton.
 

Címkék: icon-on! nagyokat nézd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend