2009.07.06.@ 15.07

Nyár a Lánchídon!

Június végétől augusztus 16-ig minden hétvégét a Lánchídon tölthetsz. Budapest legrégebbi hídján ugyanis a nyári hétvégéken az autók átadják helyüket a legkülönfélébb szórakoztató programoknak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Különleges programot szeretnél a nyári hétvégéidre, de nem tudsz, vagy nem akarsz messzire utazni? Akkor június 27. és augusztus 16. között bármelyik hétvégén látogass el a Lánchídhoz, mert ott nem a forgalom vár majd rád, hanem valami egészen más: a Nyár a Lánchídon elnevezésű rendezvény.

A főváros legrégebbi hídját június végétől augusztus közepéig minden hétvégén lezárják, és átadják a gyalogosoknak, szórakozni vágyóknak, vásárosoknak, művészeknek, mutatványosoknak, ételt és italt kínálóknak. Több színtársulat és zenekar fellépésén lehet majd szórakozni, közben enni-inni, Pestről Budára, vagy éppen Budáról Pestre átsétálva pedig magyar kézművesek és népi iparművészek portékáiból vásárolgatni.

Egy kis ízelítő a programokból: július 11-én fellép többek közt a PASO és a Suburban Neon, 12-én pedig a balkáni, cigány, orientális, jazz és latin dallamok keverednek a magyar népzenével. Ezen a napon 16 és 22 óra közt fellép például a Kerekes Band, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Fabula Rasa is.

A részletes program a www.fesztivalvaros.hu oldalon található.

Címkék: lánchídon! nyár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend