2009.07.07.@ 15.07

Vesd bele magad a szentendrei nyárba!

Szentendrén valamivel a naptári időpont után kezdődik a nyár, és hamarabb is ér véget, viszont programokban idén is igen gazdag lesz: színházi- és táncelőadások, kiállítások, filmvetítések, koncertek és gyermekprogramok bőséges választéka várja az odalátogatókat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Július 3-tól augusztus 30-ig tart a Szentendrei Nyár rendezvénysorozata, ami egy több évtizedre visszatekintő, nagyszabású kulturális rendezvény. Sőt, inkább valóságos összművészeti fesztivál, hiszen színházzal, zenével, filmekkel, kiállításokkal, valamint hagyományőrző- és gyermekprogramokkal várja a látogatókat.

A barokk városháza udvarán klasszikus színműveket, a MűvészetMalomban kortárs alkotásokat, a Dunaparti Művelődési Házban pedig vidám darabokat láthatunk. A zenebolondok jazz- és folkesteken, a táncrajongók néptáncbemutatón vehetnek részt, sőt meg is tanulhatják a lépéseket.

Ha pedig a sok kultúra után megfáradva betérünk valamelyik Duna-parti kis vendéglőbe, biztosak lehetünk abban, hogy a nap méltó lezárásában lehet majd részünk.

Bővebb infó: http://www.szentendreprogram.hu/index.html

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend