2009.07.08.@ 14.07

A Titok tanítóinak könyvtára

Egy ezoterikus sorozatból szemezgettük az alábbi köteteket, melyek mind a nagy sikerű „The Secret – A Titok” gondolatiságát viszik tovább. Ha nem is hiszel benne, érdemes beleolvasnod a könyvekbe, ki tudja, lehet, hogy így találod meg a választ a kérdéseidre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

John Assaraf – Murray Smith: A válasz – Teremts magadnak anyagi függetlenséget, és élj kivételes életet! (Édesvíz Kiadó)

A Titok révén sok millió olvasó ismerkedett meg a vonzás törvényével, miszerint ha a gondolatainkra összpontosítunk, akár legmerészebb álmainkat is valóra válthatjuk. Azonban sokan kérdezik: „Hogyan kamatoztathatnám ezt az elgondolást a gyakorlatban és konkrétan úgy, hogy sikereket érjek el a munkámban és az üzleti életben?”

Akár saját vállalkozásuk van, akár szabadúszók, akár egy hatalmas vállalat egyik osztályát igazgatják; akár most alapítanak céget, akár nélkülözhetetlenné kívánják tenni magukat a saját területükön: ha anyagi függetlenségre és kivételes életvitelre törekszenek, ez a könyv önöknek készült! Azért született, hogy felfegyverezze önöket a szükséges önbizalommal és ismeretekkel, és megtanítsa azokat a konkrét lépéseket, amelyek segítségével kiépíthetik álmaik vállalkozását.

John Assaraf, A Titok szakértő csapatának egyik kulcsembere és üzlettársa, Murray Smith olyan egyedülálló eszközöket és mentális stratégiákat kínál könyvében, amelyek segítenek üzleti vállalkozásunk fellendítésében és a komoly pénzügyi siker elérésében. Könyvükben megmutatják, hogyan programozhatjuk át elménket a sikerre és a vágyott, különleges és rendkívüli életre. Megtanítják, hogyan vonzzuk be és használjuk újonnan felfedezett képességeinket az üzleti siker érdekében, bemutatják azokat a meggyőződéseket, szokásokat, gondolatokat és cselekedeteket, amelyeket sok millió dolláros cégeik felépítésénél alkalmaztak.

Aki lépésről lépésre végigköveti a karrierépítés folyamatát, annak az élete hihetetlen átalakuláson megy majd keresztül, és életszínvonala rendkívüli magasságokba emelkedik. A válasz egyértelműen kötelező olvasmány mindazoknak, akik a jólét és a gazdagság új, jóval magasabb szintjeit szeretnék megtapasztalni!

Lisa Love: A Titkon túl (Édesvíz Kiadó)

A Titok megjelenése óta mintha mindenki a vonzás törvényéről beszélne. A közkézen forgó elképzelés szerint a világon minden a miénk lehet, amire csak vágyunk. A vonzás törvénye azonban nem csupán a pozitív gondolkodás erejéről vagy a gyors meggazdagodás receptjéről szól. Lisa Love könyvében megmutatja, miként használhatjuk ezt a tudást spirituális módon.

Ahelyett, hogy emberi természetünk önző és kapzsi oldalát erősítenénk, ami egyre csak azt súgja: „még, még, még”, a szerző arra buzdít, hogy nézzünk egónk késztetései mögé, és olyan dolgokat és eseményeket vonzzunk be az életünkbe, amelyek nem csupán nekünk, de másoknak is javára válnak. Olyan alapvető szellemi meglátásokat oszt meg az olvasóval, amelyek elengedhetetlenek az igazi, tartós boldogság és elégedettség megvalósításához.

A Titkon túl segít megérteni, milyen utat szánt nekünk a Szellem ebben az életben. A benne leírt rengeteg gyakorlati útmutatás és technika által megtanulhatjuk arra használni a vonzás törvényét, hogy jobban megismerjük önmagunkat és sorsunkat, s ezáltal megvalósítsunk és fenntartsunk egy igazán mély elégedettséggel járó szellemi állapotot.

Nem mindenki képes arra használni a vonzás törvényét, hogy megnyerje a lottó ötöst, vagy ő legyen a következő Megasztár, de mindenki képes boldogabb és jobb emberré válni a segítségével!

Joe Vitale: A kulcs – A hiányzó láncszem álmaid megvalósításához (Édesvíz Kiadó)

Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is? A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak.

Ha tisztában vagy azzal, hogy többre lennél képes, ám mégsem tudod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket, A Kulcs feltárja a hiányzó titkot, amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot, az egészséget, a sikert, a boldogságot és minden egyebet, amire vágysz. Az író és önfejlesztő-guru Joe Vitale A Titok legmélyére ásva tárja eléd a gyarapodás hatékony és eredményes módszerét, amelyet életed bármely területén alkalmazhatsz.

Azokat a részeket emeli ki, amelyekről a The Secret című kötetben nem, vagy csak kevés szó esett, de kulcsfontossággal bírnak a vonzás törvényének működtetésében. Ha belefáradtál a küzdelembe, és kíváncsi vagy a határtalan siker valódi titkára, akkor A kulcs a lehetőségek egészen új világát fogja megnyitni előtted.

A tudatalattiban "ellenszándékok" munkálnak, amelyek képesek megbénítani, és akadályt gördíteni valódi vágyaid beteljesítésének útjába. Tíz kipróbált módszert kapsz ennek a helyzetnek az orvoslására, hogy tudatos és tudat alatti meggyőződéseid összehangolásával egyszer s mindenkorra ledönthesd az önmagad elé állított korlátokat.

Alkalmazd ezeket a lenyűgöző stratégiákat a benned rejlő titkos kapuk kitárására, és csodálatos, varázslatos események következnek be életed minden területén. Fordítsd el a kulcsot – tedd meg az első lépést a szabadság és a beteljesedés felé!

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Valósítsd meg céljaidat!

Teljesítsd be vágyaidat!

Óvd meg a kapcsolataidat!

Minden, ami könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend