2009.07.08.@ 15.07

Egy vadító buli az A38-on!

A Les Touffes Krétiennes elképesztő erejű rézfúvósokat, fanfárokat, dobokat, igazi vérbő francia lüktetést, jazzt és underground hangzást biztosít, azaz szerelmet első hallomásra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nincs abban semmi meglepő, ha a zenekar tagjai ismerősnek tűnnek. Minden 2001-ben kezdődött. Az eredeti ötlet az volt, hogy összeállnak próbálni páran egy barcelonai fellépés kedvéért. Majd az elhatározás hirtelen sok barátra tett szert, és ez a nem éppen hétköznapi fanfár olyan turbulenciát keltett, amely megmozgatta még a Hurlements D’Léo, Fils de Teuhpu, Ogres de Barback, Pellos, Quiches Lorènes, Kestaï, Chevals, Babylon Circus, Chihuahua turbináit is.

Egy örömtelien bolond és pimaszul groovy fanfár-kollektíva jött létre, melynek felállása változatlanul folyamatosan változik. Amióta leszakadtak a Clash, Kinks, Lounge Lizards cumisüvegről pokoli és szexis saját számaikhoz a legforróbb purgatóriumból merítenek ihletet.

Egy sokkoló felállás, amelynek köszönhetően soha nem látható kétszer ugyanaz a koncert. Túl vannak több mint 300 fellépésen, játszottak már neves fesztiválokon, bejárták Franciaországot és Európát, első albumuk 2007 áprilisában jelent meg. A rájuk legjellemzőbb mondat: "A színpadon a Les Touffes Krétiennes, amelynek látása és hallása azonnali függőséget okoz."

Les Touffes Krétiennes
A38 Hajó – 2009. július 19., vasárnap 21h
Belépő: 1000 Ft. amiből 500 Ft. lefogyasztható

További információ a zenekarról: www.lestouffeskretiennes.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend