2009.07.09.@ 14.07

Angyalok bevetésen!

Fern Michaels új köteteiben bosszúálló angyalok veszik kezükbe a sorsukat, hogy igazságot szolgáltassanak azok felett, akiket a törvény keze nem ér el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bosszúálló angyal lett a Jóban-rosszban Rozijából – a figurát alakító Várdai Anikó nemrég lépett ki a tv sorozatból és máris új „szerepet” kapott. A színésznővel az Ulpius-ház most megjelent új könyvsorozata, az Angyalok első kötetének borítóján találkozhatunk. A Csillagvirág Klinika egykori kedves recepciósa a könyv kedvéért egy belevaló kamionos csaj bőrébe bújt, aki a regényben szereplő bosszúálló nők klubjának egyik tagja.

Az itthon is egyre népszerűbb Vegas Saga írónője, Fern Michaels 13 kötetes sorozatát Amerikában falják az olvasók, az Ulpiusnál idén összesen három epizód jelenik meg. Az Angyalok sikere nem véletlen: a történetek amolyan Charlie angyalai akciókönyvek, a Kill Bill keménységével. A regények hősei olyan nők, akiken felejthetetlen sérelem esett, ám a bűnelkövetők különböző okokból megúszták az igazságszolgáltatást. Várdai Anikó karakterét például három motoros erőszakolta meg egy parkolóban, a kamionban tehetetlenül ülő Alzheimer-kóros férje szeme láttára, míg egy másik szereplőt szenátor férje fertőzött meg HIV-vírussal. Az Angyalok „szövetségét” az egyik áldozat édesanyja szervezi meg, és a bosszúálló nők hamarosan akcióba lépnek…

A filmszerűen pergő könyvsorozat következő részeinek borítóin hamarosan Deutsch Anitát és Oszter Alexandrát láthatják az olvasók. Noha a három színésznőt váratlanul érte a felkérés, mégis hamar megbarátkoztak a könyvekkel. Deutsch Anita – akit sokan a Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismernek – „dupla kalandnak” nevezte a nem mindennapi borítófotózást és a regényt, a maga nem mindennapi női sorsaival.

Várdai Anikó az első kötet olvasása után így nyilatkozott:
„Bosszúra szomjas nők kezükbe veszik az igazságszolgáltatást és közösen elégtételt vesznek azokon a férfiakon, akik méltatlanul bántak velük. Izgalmas krimi, ami enged játszani a gondolattal, mi mit tennénk, ha nekünk is lenne egy Myra Ruthledge-hez hasonló "gyámunk", aki segítene a valós sérelmeinket megoldani és biztosítani az új élet reményét.”

Kapcsolódó cikkek:

Pokoli báléjszakák és vérfarkas szupermodellek!

Lépj be újra az Alkonyat varázslatos világába!

Krimi-csemegék haladóknak!

Minden, ami könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend