2009.07.29.@ 15.07

Auguszt cukrászda a belváros szívében!

Júliusban nyílt az Auguszt cukrászda a belvárosban, ahol családias hangulattal és feledhetetlen ízekkel várják a vendégeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Auguszt hamisítatlan családi vállalkozás, ahol a család minden egyes tagja érintett az üzlet és a szakma sikerében, valamennyien a munka hívei. Zavarba ejtő természetességgel vállalják a múltat, a hagyományt, az évszázados nagyságot. Az általuk közvetített környezet meleg, barátságos, kellemes hangulatú, amilyet csak legszebb álmaink közvetítnek.

Az Auguszt azon ritka történetek egyike, ahol a családi vállalkozás nem a feszültségek forrása, hanem legértékesebb kincsük a családba vetett évszázados, megingathatatlan hit. A család hatalmas energiával, bájjal és páratlan kitartással űzi ezt a mesterséget. A hagyománytisztelet és a feltartozhatatlan hódító szellem ötvözése ritkán fellelhető ilyen termékeny egyensúlyban. A családias hangulat, a személyre szóló kiszolgálás, a kiváló alapanyagokból gondosan, akár egyesével készített sütemények azok az értékek, amelyekhez ragaszkodnak.

Az Auguszt család 2009. július 15-én nagyszabású ünnepséggel új üzletet nyitott a belváros közepén, a Kossuth Lajos utcában. A mostanság lepusztult utcában felüdülés a csodásan korhű, eredeti állapotában helyreállított, klasszikus portál. Az üzlet belső kialakítása érdekesen ötvözi az évszázados hagyományt a modernnel. Óriási kristálycsillár tölti be a 7 méteres belmagasságot, s a két szemközti falon 5 méteres Dürer metszetekről egy elefánt néz egy griffmadárral farkasszemet. A belső tér lenyűgöző és mégis meghitt, hangulatos. A finomabbnál finomabb sütemények pedig egy modern üvegkoporsóhoz hasonlatos pultban sorakoznak.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend