2009.07.30.@ 15.07

A legjobb vízparti olvasmányok

Ha a nyaralásra egy habkönnyű, szerelmes regényt vinnél magaddal, akkor az alábbi két kötet valamelyikét javasoljuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lisa Jewell: Vince & Joy – Egy életre szóló szerelem története (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Emlékeznek az első csók ízére? Emlékeznek, hogy azt kérdezték maguktól, vajon ő az igazi? És emlékeznek az első fájdalmas szakításra? Vince és Joy szinte gyerekként megtalálta a boldogságot, de ahogy az lenni szokott, az élet közbeszólt. Egy szenvedélyes éjszaka, egy furcsa szakítás, majd hosszú csend, egy váratlan találkozás, egy összenézés, egy fellobbanó régi láng, két élet, néha együtt, néha csak egymás mellett, de sok találkozással, humorral, fájdalommal és örömmel – egy csodaszép szerelmi történet, ami a sors könyvében lett megírva.

Lisa Jewell regényeiben mindenki megtalálja a neki valót: életszerű, humoros, megrendítő és fordulatos bestsellerei a romantikus irodalom legnagyszerűbb alkotásai közé tartoznak, számos országban hódítva meg a női olvasók szívét. A regény érdekessége, hogy a borítót Jordi Labanda tervezte.

Tasmina Perry: Örökösnők (Ulpius-ház Könyvkiadó)

A New York-i milliárdos, Adam Gold Londonba költözik. Szexis, egyedülálló, és még a bőre alatt is pénz van. A sors szeszélyéből megismerkedik Karinnal, a londoni társadalmi elit egyik legelragadóbb tagjával, Erinnel, a naiv vidéki lánnyal, aki álmai állását kapja tőle: Adam személyi titkára lesz, és Mollyval, a drogproblémákkal küzdő szupermodellel. Mindnek Adam kell, hiszen ő az évszázad partija, aki biztosíthatja számukra az életre szóló sikert és csillogást… Ám váratlanul feltűnik a színen Molly lánya, a gyönyörű Summer – akin Adamnek is megakad a szeme –, és veszélybe sodorja a három nő ördögi terveit…

Az Apuci lányai itthon is népszerű írónője ismét egy káprázatos sikerkönyvet írt. Szédítő utazás a szupergazdagokkal Monte-Carlótól a Comói-tóig; szex, érzéki vágyak, árulás, karrier és gyilkosság egy hamisan csillogó világban. Erre találták ki a tengerpartokat.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Fülledt nyárestékre – kosztümös romantika!

Az 5 legjobb vámpíros könyv nyárra!

Lady Macbeth – történelmi regény a 11. századi Skóciából

Minden, ami könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend