2009.08.11.@ 14.08

Mindörökké sötétség

Ha szereted a Twilight könyveket, akkor az Evernight és az Evermore is el fogja nyerni a tetszésedet! Sötét és misztikus, lélegzetelállító szerelmi történeteket ajánlunk a figyelmedbe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Claudia Gray: Evernight – Örökéj (Könyvmolyképző Kiadó)

Bianca szökni akar. Bianca új diák az Evernight Akadémián, egy hátborzongató, gótikus bentlakásos iskolában, ahol az osztálytársak valahogy mind túlságosan tökéletesek: okosak, elegánsak, jóformán olyanok, mint a ragadozók. Bianca tisztában van vele, hogy nem illik közéjük. Ekkor találkozik Lucassal, aki szintén kilóg a sorból, s aki szemmel láthatólag mindent megtesz azért, hogy ne legyen olyan, mint a többi evernightos. Kettejük között tagadhatatlanul van valamiféle vonzalom. Bianca minden veszélyt vállalna, hogy a fiúval lehessen, de sötét, ősrégi titkok elszakítják őket egymástól. Bianca ekkor megkérdőjelez mindent, amit eddig igaznak hitt. Claudia Gray rossz csillagzat alatt született szerelmi története egy lélegzetelállító modern vámpírmese a mai olvasóknak.

Alyson Noel: Evermore – Mindörökké (Könyvmolyképző Kiadó)

Van, aki különleges akar lenni. Van, aki mindent megtesz azért, hogy beleolvadjon a tömegbe, de nem teheti. Evernek sem sikerül. Egy autóbaleset egyetlen túlélőjeként nem csak a gyászával, hanem egy új élettel, új gondokkal és újonnan szerzett képességeivel is szembe kell néznie. Aurákat lát, gondolatokat hall és egyetlen érintésből kiolvassa az emberek élettörténetét. Amikor megismeri Dament, minden felkavarodik körülötte. A fiúval nem csak a szerelem érkezik meg a tizenhat éves Ever életébe, hanem a hangok is elhallgatnak a fejében. Damen Auguste tökéletes: jóképű, okos, titokzatos és gazdag. A lány nem tudja, kibe szeret bele, de egy biztos: Damennek rengeteg különös titka van. Elvarázsolt világban jár, a fény és a sötétség mezsgyéjén, ahová magával viszi Evert is.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Pokoli báléjszakák és vérfarkas szupermodellek!

Lépj be újra az Alkonyat varázslatos világába!

Alkonyat-lázban ég a világ!

Minden, ami Twilight!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend